Hogyan tudjuk növelni a biztonságot a kínai ajtón?

A kínai ajtókon már egy jó minőségű, interaktív csapos zárbetét cserével elérhető a finomnyitással történő betörés megakadályozása. Ha még ennél is biztosabbra akar menni, akkor másodzár felszerelésben kell gondolkozni. Ezzel egy zárszerviz céget kell megbízni. Különböző másodzárak, plusz zárak vannak a piacon, de egyik sem olyan hatásos, mint a Zár Zorro Kft által forgalmazott és szerviz formájában telepített, olasz Potent rászegző, masszív, robosztus zárszerkezet.

4,5 cm és 8 cm közötti ajtóvastag között szinte bármilyen ajtóra szerelhető ez a betörésbiztos másodzár. Legyen szó műanyag-, fa-, fém-, HiSec-, Secdoors-, Superlock-, vagy Mul-T-Lock ajtóról ránk számíthat ennek a kiváló zárszerkezetnek a telepítésében! A fal és a tok kialakítása a jobb és bal oldalon fontos szerepet tölt be, hiszen abba fog támaszkodni, kapaszkodni a zár nyelve, ha elkezdi feszegetni a betörő az ajtót. Éppen ezért mindenképp szükséges számunkra egy teljes alakos fotó az ajtó belső feléről, hogy lással az ajtó és a fal kapcsolatát.

Zárcsere, kilincs-csere budapesti kiszállással

Nagyon régóta foglalkozunk ajtózár-szerviz szolgáltatás komplett lebonyolításával, ezen belül is specializáltuk magunkat a Kínából behozott HiSec, TerraSec és Secdoors ajtók problémáira. A kínai ajtóknál pedig folyamatosan vannak gondok, a rossz minőség miatt, valamint az ajtó rossz beépítése végett.

A gyakran előjövő problémák kiküszöbölhetők cserével, mind a kilincs, mind a zárbetét esetén. A kilincsnél a rugótörés a jellemző, illetve a kilincs külső vagy lakáson belüli részének a repedése, majd eltörése.

Mindig jobb minőségű terméket szerelünk be, mint amilyen az eredeti volt. Már a gyártó is odafigyel ezekre a dolgokra, hiszen nem adhatunk olyan kilincset az ügyfélnek, ami egy fél év után újra letörik! Jobbos- és balos garnitúra készleten megtalálható a szervizutóban, Önnek nem kell rohangálni utána, mi minden elintézünk! Csak egy időpontot kell egyeztetnie telefonon és mi megbízható zárszerelő mestert küldünk a kilincs kicserélésére.

A HiSec, Secdoors ajtók kilincs cseréje után még tartogat meglepetéseket ez a kínai nyílászáró. A legrosszabb eset mindig a betörés, a gyenge zárbetéten keresztül. Sokan nem tudják, milyen ajtójuk van és milyen silány, védelem nélküli az ajtózárbetét benne mind a felsőzárnál, mind a főzárnál, így ha valaki betör a lakásba, csak akkor szembesülnek ezzel.

Régóta figyelemmel kísérjük, melyik a jó zárbetét, mi az, ami alkalmas ezekbe az ajtókba. Sok terméket kipróbáltunk a szerviz során, de mégis a megbízható, izraeli zárbetéteknél ragadtunk le. Izraelben a védelem az első, erre nagy pénzt áldoznak, az egész világ tudja, hogy jól csinálják! Ha biztonságot akar, szereltessen 5 kulcsos RB Keylocx zárbetétet vagy 3 kulcsos, prémium kategóriás LOCXIS zárbetétet velünk, jó áron, garanciával!

Szereltessünk-e kínai ajtót bejárati ajtónak?

Minden esetben visszatérünk arra, hogy kinek, mennyi kerete van erre a történetre, illetve hogy csak ideiglenes megoldásban gondolkodik, mert úgyis elköltözik hamarosan vagy hosszútávú megoldás kell.

Aki anyagi okok miatt dönt emellett, az természetesen szereltesse. Ám itt meg is ragadnánk a lehetőséget, hogy elmondjuk, a beszerelés után azonnali zárcsere kötelező! A gyári zárbetét nem jó, nem véd! Egy jó minőségű, interaktív csapos zárbetét kicserélésével máris a duplájára emeltük meg a biztonsági szintet! Részletek itt.

Mitől népszerű a HiSec és Secdoors kínai ajtó?

A rövid válasz: egyértelműen az ára miatt. Ilyen áron verhetetlen ebben a kategóriában a magyar ajtógyártókkal szemben. De nézzük a számokat! Egy bejárati ajtó ára, ami sokkal komolyabb felépítésű, mint ezek a távolkeleti papír-lemezajtók, 250 és 350 ezer forint között van. Valójában ez egy tetemesebb összeg, pláne a dolgozó rétegnek, ezzel szemben egy Kínából importált, hajón olcsón beúsztatott, nagyon jó reklámmal megspékelt, ezer darabos készletről biztosított ajtó, beszerelés nélkül 60.000 Ft, szereléssel együtt 110-120 ezer Ft. A döntés általában 90%-ban emellett szól, mind az ár, mind az azonnali, készletről való beszerelés miatt. A magyar ajtók ellenben egyedi méretek alapján, egyedi megrendelés mellett készülnek. Várni kell rájuk, drágábbak, ám biztonságosabbak.

Mindenképpen a biztonságot kellene végiggondolni mindenkinek! Egyértelmű, hogy a klíma nélküli autó is levisz nyáron Görögországba, a kérdés az, mennyit szenvedünk az úton oda- és visszafelé vezető úton!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest