HiSec ajtó használata – betörési kísérlet

Sokan már a beszerelt, meglévő HiSec ajtókat használják éve óta, illetve egyre többen szereltetnek be ezekből a lemezajtóból. A kérdés, hogy mérlegelnek-e, utánanéznek-e, hogy mennyi időbe tart egy ilyen ajtót feltörni, kinyitni egy erre ráállt betörőnek. A válasz: többnyire nem, mert az ár alapján döntenek.

Az interneten több fórumon is lehet olvasni főként negatív dolgokat, amiket mi is, mint szakszerviz alátámasztunk. Nyugodtan szereltessen azonban HiSec ajtót, mi két dolgot javasolunk a hosszú, biztonságos használat érdekében. Az egyik a pontos szakszerű, precíz ajtóbeépítés, majd ezt követően, a két, különálló zárbetét azonnali cseréje. Ha ez megvan, akár 10 évig is biztonságosan és problémamentesen használható majd a kínai ajtó. Nem kell mindent elhinni a negatív kommenteknek (konzervnyitós nyitás, stb.), forduljon inkább szakszervizhez, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak! Mi tudjuk a biztos megoldást!

Miért nem elég a védelemhez a piros/fekete fejű, gyári HiSec kulcs?

A sárga/piros/fekete fejű HiSec ajtókulcs minden negyedik ember kulcs-csomóján megtalálható. Ők azok, akihez még nem mentek be, de be fognak. Ők vagy nem olvastak még utána, hogy ez a gyári zárbetét nem ér semmit, vagy még nem járt arra betörő.

Röviden szólva, ezek a zárbetétek, amit gyárilag az ajtóba beszerelnek, semmilyen zárnyitási módszer ellen nem védenek, nem állítják mg a betörőket. Nem beszélve arról, hogy külön beütőkulcsot és speciális zárnyitási szerszámot használnak már, melyekkel hang nélkül és egyéb külsérelmi nyom nélkül gyorsan kinyitják a gyári betéteket! Tipp: interaktív csapos Keylocx zárbetét csere, amely Mabisz 5 besorolásának köszönhetően ezen módszerek ellen tökéletes védelmet nyújt (mozgó alkatrész a kulcsban és hengerben, interaktív csap).

HiSec ajtó beszerelés, karbantartás, betörés megelőzés

A HiSec ajtó beszerelése nem a mi feladatunk, ehhez szerszámozottság, szaktudás és rutin szükséges. Akiknek ilyen ajtója van és jól működik, azok örüljenek, akik meg most szereltetnek be kínai ajtót, azok meg szigorúan kísérjék nyomon a beépítés menetét! A HiSec ajtó a beépítést követően, csakis prémium kategóriás LOCXIS zárbetét csere után éri el a megfelelő biztonsági szintet, amin nem jutnak át a betörők! Továbbá, amit mi javasolunk, az egy Olaszországban készült Potent biztonsági, erős, masszív, kínai ajtókra kiválóan felszerelhető plusz zár alkalmazása.

Az ajtó karbantartása igazából nem szükséges, hiszen ha a zárbetétek cseréjére sor kerül, akkor a helyszínen a szerelő kolléga átnézi a záródási pontokat, ha szükséges, ráigazít azokra. Legalábbis mi ezt mindig megcsináljuk!

Mennyibe kerül egy HiSec ajtó? Kivel szereltessük be az ajtót?

Cégünk HiSec és bármilyen más egyéb kínai ajtó beszerelésével, beépítésével külön nem foglalkozik, mert az ajtótelepítés egy külön szakma. Habár az ajtók 90 százalékának a hibás beépítését elnézve, akár mi is beépíthetnék, de nem tesszük. A beépítésnél kezdődnek az alapvető fő problémák, hogy boldog-boldogtalan, akinek van már egy fúrógépe vagy kalapácsa, nekiáll ajtót beszerelni, de sajnos olyanba is belefutunk, hogy be sincs rögzítve a falba, csak purhabbal van beragasztva!

A gyengén és rosszul beépített HiSec ajtónak a működésével hosszútávon gondok lesznek, mivel nem figyeltek eléggé oda azokra a beépítési pontokra, sorrendre, amit egy ezzel foglalkozó szakember elvégez. Vannak azonban pro és kontra esetek, ahol valóban precíz tökéletes az ajtóbeépítés, de ez maximum a kínai ajtók 20 százalékára tehető. Mi nem ajánlunk senkit, de olyan céget keressen fel a beépítéséhez, akinek vannak referencia munkái, vállal garanciát, ad számlát. A HiSec ajtó beépítése után a négy legfontosabb dolog, amit az ajtónak tudnia kell. 1.) Ha az ajtót kinyitjuk, ne csukódjon vissza a súlyánál fogva! 2.) Ne kattogjon, ne nyikorogjon! 3.) Záráskor/nyitáskor ne kelljen a kilincset húzni, emelgetni, az ajtót vállal lökdösni! 4.) Az ajtólap az ajtókeret síkjával egyben legyen.

HiSec ajtó jövőbeli szerviz-szolgáltatások szükségessége

Szinte majdnem biztos, hogy 10 beszerelt HiSec ajtóból, 1-3 év közötti időtartamon belül ötöt-hatot mi fogunk szervizelni, mivel pozitív visszajelzéseink vannak, illetve erre vagyunk szakosodva immár 15 éve. Tudjuk mik azok a hibák, problémák, betörési helyzetek, anyaggyengeségből adódó szituációk, amelyek miatt szükség lesz ránk és a szolgáltatásunkra. Pl. kilincs- és rugótörés, utólagos másodzár szerelés (betörés megelőzése), alsó- és felső zárszerkezet meghibásodás, de ami a legbiztosabb, a zárbetét cseréje egy jó minőségű, magas védelmet nyújtó másik zárbetétre – a betörés előtt vagy rosszabb esetben utána.

HiSec ajtóval kapcsolatban további kérdések esetén forduljon hozzánk

Cégünk a kínai bejárati ajtók teljes körű zárszerviz ellátásával foglalkozik Budapesten és környékén, idestova 15 éve. Ide soroljuk a zárbetét- és zárszerkezet cserét, valamint a letörött vagy rugótörött ajtókilincs garnitúrák cseréjét. Sem ajtóbeépítéssel, sem ajtóforgalmazással nem foglalkozunk! Csakis a HiSec ajtó zárjaival és záródási problémáinak elhárításában tudunk segíteni, abban azonban gyorsan, szakszerűen, garanciával és minőségi kilincsekkel, betörésbiztos zárbetétekkel.

Amennyiben ilyen jellegű problémája van, hívjon minket a lenti telefonszámon, vagy küldjön emailt. Elsősorban a telefonos megkereséseket preferáljuk, mert szerviz lévén nem a gép előtt ülünk egész nap. Telefonon gyorsabb az ügyintézés, mert az emailben az ügyfelek nem írják le a pontos problémát, a helyszínt és egyéb fontos dolgokat, így nagyon sok email váltásba kerülne egy-egy probléma tisztázása, mely nem egészen célravezető!

Hívjon minket hétköznapokon, 8 és 20 óra között minden hívást fogadunk!

06-70-770-242

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest