Félkaros biztonságos másodzár szerelés

Milyen ajtókra szerelhető a Potent másodzár?

A félkaros olasz rászegző zár szinte minden ajtóra felszerelhető. Azokra az ajtókra szereljük fel ezt, amelyeknek a zsanér felőli oldalán annyira közel van a fal, hogy teljes méretű vízszintes hevederzár felszerelése esetén az ajtó nem tudna a hevederzár miatt kinyílni 90 fokban.

Ezekre az ajtókra nagyszerű megoldás a félkaros másodzár felszerelése, telepítése.

Sokan idegenkednek a félkaros másodzártól, gondolván, hogy az nem nyújt megfelelő védelmet, ám ez nem igaz. Elmondható, hogy ez a másodzár modernebb, újabb találmány, mint a hagyományos egy- vagy kétirányú hevederzár, ezért elterjedtebb ez utóbbinak a használata, ismerete.

Azonban tizenéves zárszerelői tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy még nem találkoztunk olyan befeszítéses betöréssel, amikor az ajtó zsanér felőli oldalnál támadták volna meg az ajtót! Így a hevederzárnak a zsanér felőli oldalánál történő záródása, mondhatnánk felesleges. Pont ezért nyújt megfelelő és 100 százalékos biztonságot a félkaros Potent acélnyelves zárszerkezet is az ajtóbefeszítéssel történő betörés ellen.

A rászegző másodzár színe, kinézete

A rászegző zár raktárkészletről barna színben érhető el, 50, 60, 70 és 80 mm-es kivitelekben. Ezek az ajtóvastagsághoz vannak igazítva. Ez a méret a zárcilinder ún. csőrhossza. Szervizautónkban megtalálható minden méret, így nem okoz gondot az azonnali helyszíni szerelés. Szerelünk kulcs/kulcsos és kulcs/tekerőgombos kivitelt is. A Potent másodzár formája írásunk legalján a képeken megtekinthető, ezek egyben referenciamunkák is. Rövid időn belüli szerelést tudunk biztosítani Budapest területén minden megrendelőnek! Az időponttal és az egyéb tudnivalókkal kapcsolatban keressen minket az alábbi linken.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

A Potent új fejlesztésű zárszerkezet biztonsága

A félkaros, tömör hasábnyelves zárszerkezet felépítése már első ránézésre is masszívnak és hatékonynak tűnik. A szerkezet két részből áll, a hajtó és a hajtott részből. Maga a szerkezet egybe van összeszerelve. Az ajtóra való felszerelés után hatásos védelmet nyújt a befeszítés és az egyéb zárnyitási technikák ellen is.

Kívülről a zármanipulálás, törés-, fúrás-, rongálás ellen véd a zárcilinder. Belül pedig záráskor az edzett acél 12 cm-re kinyúló acél hasábnyelv ékként befeszülve támasztja ki az ajtót a betörés ellen.

Felszerelése jóval egyszerűbb mint a hevederzáré. Továbbá, mivel a hevederzár már elavult konstrukciónak tekinthető, amely több 10 évvel ezelőtt volt divat. A súlya miatt lehúzza az ajtót, melyet folyamatosan utána-állítani szükséges. Egy idő után pedig a zárbetét megadja magát, a szerkezet telemegy kosszal, az ajtó eldeformálódik, a szerelő évenként ingyen nem fog kimenni beállítani, a vevő elégedetlen, mondhatni, csak a macera van vele.

A Potent másodzár ezeket nem csinálja, nem deformálja, állítja el az ajtót, karbantartani, utána-igazítani nem szükséges. Végül pedig az ára is kedvezőbb, hiszen felszerelése olcsóbb, mit a hevederzár és többet is tud! Mi csak ezt szereljük!

Félkaros Potent rászegző zárszerelés szolgáltatásaink

Félkaros zárszerelés Budapesten

Egykaros Potent szerelés

Egykaros rászegzőzár szerelés Budapesten

Előre záródó másodzár szerelés HiSec ajtóra

Egy- és félkaros részegzőzár zárszerelés 54.000 Ft-ért

Szerelési információk, ajánlatkérés

Munkanapokon, azaz hétfőtől péntekig fordulhat hozzánk másodzár, rászegzőzár felszerelése miatt. Gyorsan, szakszerűen, jó áron telepítjük ezeket a betörésbiztos zárakat.

Magyarországi forgalmazóként próbáljuk a piacon a legjobb áron ügyfeleinknek ezeket a zárakat felszerelni. A megrendelés történhet telefonon vagy emailben. Minden esetben szükséges egy fotót becsatolni az ajtó belső feléről, hogy lássuk a szerelés menetét, a záródási pontok kialakítását, a szerelési időt, stb.

06-70-770-2942

E-mail címünk: zarszerviz365@gmail.com

Ide küldheti a fotót! Egyéb információ miatt telefonáljon vagy olvassa el a weboldalon leírtakat!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest