Mennyibe kerül egy zárcsere?

Ez a kedvenc kérdésünk. A minap is telefonált egy nagyon kedves hölgy, aki csupán ezt az egy kérdést tette fel nekünk. Mi erre megkérdeztük, hogy neki mi a szakterülete. Erre elmondta, hogy fogorvos. Mi megkérdeztük, mennyibe kerül egy felső fogsorra egy korona-szett. Erre megrökönyödve mondta, hogy az függ a korona anyagától, hogy hány fogról beszélünk, és még jó néhány kérdést fel kell tennie, hogy pontos árat tudjon mondani.

Erre mi is, mondtuk, hogy nálunk ugyanez a helyzet. Először is pontosítani kell a helyet, hogy Budapesten, Pest megyében, vagy egyéb helyen van a helyszín. Tudnunk kell, hogy milyen ajtóról van szó. Fém-, fa-, műanyag-, kínai- vagy biztonsági ajtó. Hogy abban pontosan mit kell cserélnünk, zárbetét, zárszerkezetet, kilincsgarnitúrát, stb. Tudnunk kell, hogy miért cseréljük azt. Biztonsági okokból? Elromlott? És még mi is feltehetünk 4-5 további kérdést, a pontos beazonosítás végett.

Így megkérjük kedves ügyfeleinket, olvasóinkat, hogy ha a zárcsere árára szeretnének rákérdezni, akkor előtte pontosítanunk kell, hogy mit is cserélünk, ellenkező esetben lehetetlen árat mondani.

2017.03.06.