Lakásvásárlás után kell-e zárat cserélni?

Egy új lakás megvásárlása és utána a költözés sok feladattal jár. Sokszor hajlamosak vagyunk bizonyos dolgokról eközben megfeledkezni. Többek között ilyen a lakás biztonsága, az ajtó és a család megfelelő védelme. Ez pedig egyértelmű, hogy csakis gyors, megfizethető szolgáltató kivitelezésével történő zárcserével orvosolható.

Kivel cseréltessek zárat?

Mivel modernebb, összetettebb fejlesztésű ajtók vannak már jelen a magyar piacon, ezért senkinek nem ajánljuk a házi barkácsolást! Inkább egy jó hírű, régóta a szakmában dolgozó ajtózárszerviz céget kell megbízni az ügylet lebonyolítására.

Miért is fontos ez?

Először is, mert szakértelmet, szaktudást és szerszámozottságot igényel. Másodszor pedig, bármilyen különböző méretű zárbetét, zárszerkezet lehet a bejárati ajtóban, amit nem lehet megvásárolni olyan egyszerűen, bárhol és nem is ajánlatos ez a szaktudás hiányban.

Laikusként nem feltétlenül jó irány egy webáruházban vagy barkácsáruházban megvásárolt termék, hiszen ezeken a helyeken nem kap kellő segítséget az ember a tökéletes biztonságot nyújtó zárbetét kiválasztásához.

Hívjanak minket a 06-70-770-2942 telefonszámon hétfőtől péntekig, és mi segítünk a legjobb ajtóba illő zárbetét kiválasztásában és annak beszerelésében!

Mikor kell zárbetétet cserélni lakásvásárlás után?

Ha egyből beköltözünk az új ingatlanba és már az első éjszaka ott alszunk, akkor érdemes előre gondolni és azonnal zárat cserélni. Ha viszont jönnek még szakemberek festeni, szerelni, akkor az ő levonulások után mindenképpen fontos a zárcsere elvégzése.

Zárbetét cseréje, de milyenre?

A kínai, olcsó, silány kategóriás zárbetéteket már ki is húzhatjuk a listáról. Cégünk a tökéletes munkavégzés és a biztonságos zárbetétek használatának a híve. Ezért is alkalmazunk magas Mabisz minősítésű zárakat és kódkártyás zárbetéteket. Senkinek nem ajánljuk a szabadon másolható kulcsokat, hiszen azokat bármelyik sarki cipész, kulcsmásoló lemásolhatja. A mi kulcsaink csak kártyával sokszorosíthatók, az általunk javasolt helyen.

Ha teljes nyugalmat és biztonságot szeretne, akkor érdemes jó zárat szereltetni, cseréltetni!

Mit tudjon a zárbetét, amire kicseréljük?

A legfontosabb a legalább Mabisz 5-ös besorolás, de a 6-os a legjobb! Ezt sok hazai zárbetét nem tudja, ezért is tartozik az általunk forgalmazott izraeli zárbetét a legjobbak közé, amivel szervizünk dolgozik. Fúrás-, törés-, másolás- és finomnyitás elleni védelem, amit zárbetétjeink alapból tudnak, és ez bizony visszatartó erő a betörő számára, ennek nem áll neki, nem húzza vele az időt, úgysem tudja kinyitni!

Milyen nyílászárókon kell még zárat, zárbetétet cseréltetni?

Ha a beköltözés utáni zárcseréről beszélünk, akkor mindenkinek a bejárati ajtó az első gondolata, ez természetes. De van még jó pár zár, amit szintén szükséges kicserélni. Ilyen pl. egy postaládazár a levelek biztonsága érdekében, családi ház esetében a kertkapu vagy tolókapuzár, garázsajtózár, tároló ajtózár.

Összefoglalás a zárcseréhez

A legfontosabb a biztonság, ezt nem győzzük hangsúlyozni, főleg új lakásba költözés során. Ezt soha nem szabad halogatni, mert bármikor előfordulhat bárkivel, hogy a régi kulccsal visszaélés történik, amivel a már bepakolt lakásba, garázsba, tárolóba szabadon garázdálkodhat bárki.

Ha biztonságban szeretné érezni magát, hívja ügyeleti telefonszámunkat! Vagy küldjön nekünk emailt utólagos másodzár, hevederzár szerelése miatt a részletek tisztázása érdekében!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest