Kínai zár helyett biztonságos zárbetét

A kínai zárbetétek helyére, minden tévhit ellenére, igenis lehet és kell jó minőségű zárbetétet beszerelni, ezzel is növelve/fokozva az ajtó és egyben a család, magánszféra védelmét. A hazánkban beszerelt HiSec bejárati ajtók száma több tízezerre rúg, és sajnos a legtöbb ajtóban még mindig a gyári, silány, minden védelem nélküli kínai zárbetét van berakva. Ha ezek tönkremennek, a magyarok többsége ugyanolyan rosszat vagy még rosszabb minőségűt szerel, vagy szereltet be magának. Hogy esetleg valaki előre gondolkozzon a betörés megelőzésében, még szakember tanácsa meghallgatása után is, az általában a magyar lakosság körében elég ritkának mondható.

A gyakran választott GMB és Anbo zárbetétek nem nyújtanak biztonságot, maximum a huzattól védik meg az otthonokat. Továbbá megemlítenénk a neves európai gyártók Kínában készült zárbetétjeit is, melyek maximum fúrásvédelemmel rendelkeznek, de ugyanolyan könnyen nyithatók más nyitási eljárásokkal, mint a HiSec ajtóban lévő kínai zárbetétek. Ilyeneket beszereltetni felesleges. A zárcsere után a biztonságos otthon ott kezdődik, hogy minimum MABISZ 5-ös minősítéssel ellátott zárat szerelnek be, ami a mi esetünkben nemhogy fennáll, de kimondottan specifikus, hiszen kizárólag izraeli zárakkal foglalkozunk. Ők pedig aztán tudják mi az a biztonság, mert az országukban is folyamatosan a védelem köré építenek. Így kialakítottak egy olyan biztonsági szintet, ami bármely biztonsági követelménynek megfelel.

A kínai ajtó problémáival kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • Kínai ajtó, HiSec ajtó zárcsere
  • Kínai ajtó kilincs és pajzs szerelés
  • Kínai ajtó zárnyitás
  • Kínai ajtó nyitás
  • HiSec ajtó zárszerviz
  • HiSec ajtó zárcsere, zárbetét csere
  • Világító kilincs cseréje törés miatt HiSec és kínai ajtókban
  • Rugótörés miatti kilincs csere

Zárszerviz szolgáltatóként lehetőséget biztosítunk az összes kínai ajtón lévő középső és alsó/felső kiegészítő zárszerkezet cseréjére, izraeli zárbetétek beszerelésére, Budapesten kiszállási díjtól mentesen, fix árakon.

A kínai ajtók zárbetét cseréjének a célja, hogy megelőzzük azokat a gyakori betörési helyzeteket, kísérleteket, amelyek sajnos létre is jönnek, így az ott lakót nemcsak anyagi kár éri, hanem akár lelki trauma is. Az eredeti HiSec ajtó zárbetétek az ára, olcsósága miatt nincsenek felszerelve olyan biztonsági alkatrészekkel, ami megakadályozná, hogy a betörés létrejöjjön. Naponta kapjuk a telefonhívásokat, hogy azonnal menjünk, mert nyom nélkül behatoltak a lakásba, szétpakoltak és turkáltak a dolgok között, ami mindenki számára kellemetlen és anyagi kárral jár.

A tisztánlátás érdekében, az ügyfeleinknek tudni kell, hogy ezek az olcsó, silány minőségű kínai zárbetétek semmilyen védelmet nem nyújtanak, azaz eltörhetők, könnyen kipikkelhetők (finomnyitás) és pár másodpercen(!!!) belül nyithatók a beütő kulcsos módszerrel hangtalanul, nyomtalanul! Kicsit végig kellene gondolni, hogy ha egy importból származó, komplett ajtó 80 ezer forintba kerül, akkor az milyen védelmet is tud nyújtani, ha egy minőségi zárbetét ára ott kezdődik, hogy 25.000 Ft! 80-100 ezer forintért biztonságot nem lehet kapni, és akkor a minőségről már nem is beszélünk, ami általában az összes kínai ajtó esetében hiányzik.

Zárakból sokat cserélünk, napi rutinnal végezzük a kínai ajtók betétjeinek a cseréjét meghibásodás és betörés miatt. De munkásságunk véget nem érő, hiszen egyre több és több ember vásárol kínai ajtókat, biztosítva a betörők és a zárszerviz cégek jövőben való megélhetését.

Ha nem akar Ön is áldozat lenni, lépjen időben, hogy ne Önhöz, hanem inkább a szomszédhoz törjenek be!