Kínai HiSec ajtó biztonságosabbá tétele

A gyári kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtó nagyon messze áll a biztonságtól, hiába a többpontos záródás. A tökéletes, 100 százalékos védelem elérésére alsó- és felső zárbetétet kell cserélni bennük, ami megakadályozza, hogy bárki is illetéktelenül bejusson a lakásba. Azt kellene megértenie a tulajdonosoknak, hogy a kínai eredeti zárbetétek az ajtó nyitására/zárására vannak megalkotva, a biztonság szempontjából már semmilyen megoldással nincsnek ellátva. Ezt pedig ki is használják a betörők. Pár perc alatt, nyom, hang, zaj nélkül be tudnak jutni ezeken az ajtókon, hála a rossz kínai zárbetétnek!

Rendelje meg nálunk a kínai ajtó zárbetét cseréjét még ma, jó áron, szakszerűen, garanciával! Mi nem kínai vackot teszünk bele, hanem magas Mabisz minősítésű, biztonságos zárbetétet, amely a betörési technikáknak ellenáll! A zárbetét kulcsait mindig az ügyfél előtt bontjuk ki!

Zárbetét csere, betörés megelőzés

A legtöbb kínai bejárati ajtón még mindig az eredeti piros/sárga/fekete kulcsfejű zárbetét van beszerelve, ami egy időzített bomba a biztonságos működés tekintetében, de inkább a betörésre való hajlam kapcsán. Ez azt jelenti, hogy olyan gyenge a kínai zárbetét ebben az ajtóban, hogy bármikor bemehetnek a lakásba, mégpedig minden hang és nyom nélkül, mert ezek a betétek nem rendelkeznek zárnyitás elleni védelemmel, amivel pl. a mi LOCXIS zárbetétünk igen.

Rengeteg fórumon gyűjthet információt ezeknek a záraknak a történetéről, hogy hová, hányszor, mikor, mennyi időn belül mentek be, mit vittek el, és milyen jó lett volna, ha van egy jó zárbetét az ajtóban.

Ezért próbálunk írásainkban tájékoztatni mindenkit, hogy van megoldás a betörés ellen! Pontosabban, hogy a védekezés, a megelőzés mennyire alapvető és kulcsfontosságú (lenne)!

Zárszervizünk elérhetősége, a munka megrendelése

Több mint 15 éve vagyunk jelen a magyar piacon, éjjel-nappal dolgoztunk, hogy felépítsük a cégünket, de már a zárszerviz szolgáltatás ideje leszűkült a munkanapokra, így hétfőtől péntekig reggel 8 és este 20 óra között tud elérni minket. Ebben az időszakban bárkinek segítünk, ha ajtózár szerelésre, bejárati ajtó nyitásra, vagy pl. lakáskulcs vesztés miatti zárcserére szorul.

Hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat a 06-70-770-2942 számon, kérjen bővebb felvilágosítást, vagy küldjön nekünk levelet kerület és telefonszám feltüntetésével erre az e-mail címre: zarszerviz365@gmail.com

Mitől jó a LOCXIS zárbetét?

Ez a zárbetét Izraelben készül, ellenben a HiSec, Secdoors ajtóban lévő kínai zárbetétekkel. Izrael a védekezésről híres, biztosan tudják a hírekből, nem bíznak a véletlenre semmit. A legmagasabb biztonsági fokozatot tartják mindenkor szem előtt. Sok meggyőző érvet erről a zárról nekünk már nem kell írnunk.

A zár mind Izraelben, de Magyarországon is ellenőrzés, bevizsgálás alá került. Izraelben a saját TÜV, hazánkban pedig a Mabisz követelményei alapján a legmagasabb biztonsági besorolást kapta, a 6-os szintűt. A LOCXIS zárbetét az összes elterjedt betörési módszert kivédi. Ilyen a törés, fúrás, manipulációs nyitás. Egyszóval csak ajánlani tudjuk a HiSec ajtók alsó- vagy felső, már meglévő zárjainak a kicserélésére. A betéthez 3 db kulcs tartozik és egy ügyfélvédő kódkártya. A plusz kulcsok másolása a kódkártya jelenlétének a feltétele, ha ez nincs meg, nincs kulcsmásolás!

Kínai HiSec ajtó biztonságosabbá tétele
Kínai HiSec ajtó biztonságosabbá tétele