Ajtó-zárcsere velünk lakáskulcsvesztés miatt

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a bejárati ajtó esetében nem fordítunk elég figyelmet sem a biztonságra, sem pedig a zárbetét minőségére, és legtöbbször a kedvezőbb árat részesítjük előnyben, ami nagy hiba!

Az ajtó mögött vannak az értékeink, személyes dolgaink, a már megszokott kis életünk, amelyhez nem szeretnénk, ha idegenek hozzáférnének. Ugyanekkor meg kell említenünk a személyes biztonságunkat is.

Szóval igenis fontos, hogy milyen minőségű, és milyen védelemmel ellátott zárbetét védi, működteti az ajtónkat, mert ez az ajtó választ el minket a külvilágtól.

Az RB LOCXIS zárbetétre bátran rá lehet bízni a bejárati ajtó védelmét, hiszen prémium, azaz csúcskategóriás termék. Mi nemcsak értékesítünk, hanem zárak helyszíni beszerelésével, cseréjével is foglalkozunk. Itt hangsúlyoznánk, hogy csakis az általunk forgalmazott zárakat szereljük be mind garanciális, mind minőségi okokból kifolyólag. Olcsó, kínai termékekkel nem foglalkozunk!

Az izraeli zárbetétek biztonsági szintje

A minőségi izraeli zárbetétek el vannak látva törés-, fúrás-, savazás-, magkihúzás elleni védelemmel, valamint interaktív csaprendszerének köszönhetően, a zárbetét nem nyitható finomnyitással/zárfésüléssel. Ezt pedig nagyon kevés zárbetét tudja a piacon! Amennyiben ez nem lenne elég, a zárbetét kulcsai szabadalmi védelemmel rendelkeznek, így kulcsmásolásuk szigorúan kódkártyához kötött és Magyarországon csak egy-két helyen másolhatók le! Tehát nem kell aggódni akkor sem, ha valakinek kölcsönadtunk egy kulcsot, hiszen biztos, hogy nem tudja azt a tudtunk nélkül lemásolni!

Az RB zárbetét minőségét, illetve méretét tekintve, nagyon széles körű zárcsere felhasználhatósággal bír. Beszélhetünk akár egy egyszerű kertkapu zárbetét cseréjéről, akár egy másodzár rim betét zárcseréjéről, HiSec, Secdoors, TerraSec kínai ajtók zárbetét/zárbetétek cseréjéről, vagy egy kilincsemelős bejárati ajtó zárcseréjéről, illetve a Turul-, Superlock-, vagy Mul-T-Lock rendszerű biztonsági bejárati ajtó zárbetét cseréjéről, az RB zárbetétek mindegyik ajtó és zárrendszer működtetésére kiválóan alkalmasak!

De használhatjuk az RB zárbetéteket hevederzárakba fogaskerék meghajtással, valamint cilindervezérlésű trezorzáras biztonsági ajtók működtetésére is. Zárcsere szolgáltatás keretén belül, az RB zárbetéteket házhoz szállítjuk Önnek, és a fent említett ajtók, zárak esetében a helyszínen elvégezzük Önnek a zárcserét, garancia vállalása mellett!

Cseréltessen velünk, gyártói garanciával, most akciósan izraeli LOCXIS és Keylocx kártyás zárbetéteket, hétköznapokon 8 és 20 óra között!

Zárcsere kulcslopás miatt vagy új ingatlanba költözéskor

Akik RB zárbetéttel rendelkeznek, azok már szerencsés helyzetben vannak, már ha nevezhetjük a kulcselhagyást szerencsés helyzetnek.

Amennyiben valaki elhagyta a kulcsot vagy ellopták tőle azonnal érdemes a zárcserét elvégeztetni! Így, a régi kulcs már nem fogja nyitni a zárbetétet. Ugyanez a helyzet, ha valaki új ingatlanba költözik. Mivel soha nem lehet tudni, hogy a régi tulaj köreiben kinél van egy pótkulcs, így még a költözés előtt érdemes a zárat lecserélni! Higgyék el, nem ezen kell spórolni, mert tapasztalatból mondjuk, volt már egy-két kellemetlen meglepetés azoknak, akik a zárcserét nem tartották fontosnak. Ha több zár van az ajtón, legalább az egyiket érdemes mielőbb kicseréltetni!

Az RB zárbetét cserét kizárólag hozzáértő zárszerelő szakemberrel végeztesse, mert a zárcsere során előforduló problémákat egy zárszervizes szakember könnyebben elhárítja és megoldja. Pl. ilyen lehet, ha nem jön ki a régi zárbetét az ajtóból, vagy az új zárbetét nem emeli rendesen a zárszerkezetet, vagy a zárbetét-csere után a zárszerkezet akadozik. Továbbá gyakori hiba az is, hogy megveszik előre a zárbetétet, de nem a megfelelő méretet, illetve, hogy nem az adott ajtóba való zárbetétet vesznek. Ez egy komplex dolog, így a hozzá nem értőknek nem is ajánlott ennek nekilátni!

Szakszerű bejárati ajtózár csere Budapesten

RB zárcsere szolgáltatásunk elérhető hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között. Szombat, vasárnap zárva vagyunk. Főként Budapest kerületeiben vállalunk ajtózár-cserét, RB zárbetét cserét, izraeli-, kínai-, olasz bejárati ajtókban zárszerkezet és zárbetét cserét, vagy kilincs cserét.

A zárcsere alkalmával bontatlan zár-dobozokat viszünk az ügyfélhez, ami az ügyfél előtt kerül felbontásra. A zárbetét-doboz tartalma a zárbetét, a 3 db gyári kulcs, illetve az interaktív csapsorszámmal ellátott, plasztik védőkártya. Erre a kártyára nagyon kell vigyázni, mert a további kulcsok másolásához szükség van rá!

Amit még érdemes tudni, hogy az RB zárbetét cseréjekor, egy interaktív csapos (csap a csapban) rendszerű zárbetét lesz beszerelve, amit a Magyarországon jelen lévő zárbetétek közül nagyon kevés tud produkálni! Általában sima, hatcsapos kivitelek vannak forgalomban.

Válassza a prémium minőséget, a biztonságot, bízza ajtaját az RB-re!

06-70-770-2942

Ajtó-zárcsere velünk lakáskulcsvesztés miatt
Ajtó-zárcsere velünk lakáskulcsvesztés miatt
Ajtó-zárcsere velünk lakáskulcsvesztés miatt