Hogyan tudom megállapítani, hogy Dierre záram van?

Általában vagy a kulcson, vagy az ajtón lévő matricán fel van tüntetve a gyártó neve és emblémája. Innen tudunk tovább menni.  Kivétel lehet az utángyártott kulcsoknál, ahol nem a Dierre felirat szerepel, hanem egy szám, vagy a kulcsgyártó neve, de mi az alapján is be tudjuk azonosítani.

A Dierre gyárt alap- és felsőkategóriás bejárati ajtókat, melyen elhelyezi a logóját. Ha bármi probléma van a zárral, vagy új kulcsokat szeretne a biztonság megőrzése miatt, fotózza le a zárat és kulcsot, mi erre adunk egy komplett árajánlatot, és akár másnapi szereléssel megoldjuk a problémát, kicseréljük a Dierre ajtózárat.

Mennyibe kerül egy Dierre zárcsere Budapest területén?

Megkülönböztetünk tollas és cilinder kulcsos zárszerkezeteket. A tollas kulcsos tökéletesen működő zárak esetében a kódolás komplett költsége 54.000 Ft, 5 darabos kulcskészlettel.

Ha nem megfelelően működik a zárszerkezet, akadozik, nem viszi simán mind a négy félfordulatot, akkor azt cserélni kell. A zárszerkezet csere ára, új kulcsokkal 98.000 Ft-tól elérhető, ebben a helyszíni szerelés és a számla is benne van, a garancia szintén.

A harmadik lehetőség, ha valakinek olyan Dierre ajtaja/zárja van, amit cilinderbetét működtet, akkor abban elég a zárbetétet lecserélni. Ez lehet védőkártyás Iseo R90 betét, mely esetben a zárcsere díja 65.000 Ft, vagy Iseo R7 betéttel 48.000 Ft.

Ha nem tudja beazonosítani, melyik van az ajtóban, érdemes lefotózni (ajtó éléből, kívülről és belülről) és elküldeni nekünk emailben.

Mi a különbség a hosszú és rövid Dierre kulcsok között?

A hosszú és a rövid Dierre kulcsok ugyanabban a gyárba készülnek, de a biztonsági felszereltségük, kinézetük, a zár belső egysége teljesen más. Az egyikbe akasztott lamellák vannak, a másikba tolókavivős szerkezet. A tollas kulcs egy régebbi találmány, manapság inkább már a cilinderes verzió kezd elterjedni. A tollas kulcsos szerkezeteknél, ha pl. kulcsvesztés történik, akkor a kulcstőkét vagy memória-kockát cseréljük, a rövidebb kulcsnál pedig Iseo R90 zárbetétet teszünk a régi helyére, amely már jóval biztonságosabb, mint a Dierre New Power betét. A gyári cilinderes betétek helyére érdemes magas besorolású zárbetéteket beszerelni, hiszen az ajtó masszivitása, paraméterei akkor biztonságosak és stabilak, ha a zárbetét is a felsőkategóriát képviseli. Nem szabad hagyni, hogy olcsó betétek kerüljenek az ajtóba, mert az ajtó védetlenné válik, hiába a több pontos záródás, ha pl. egy rossz minőségi Anbo-t tesznek bele, ami népszerű a magyar piacon az olcsósága miatt.

Dierre ügyeleti zárszerviz munkanapokon

Cégünk nem nonstop vállalkozás, hanem 8-20 óra között tevékenykedő családi cég. Hétfőtől péntekig tud minket hívni a Kapcsolat menüben lévő telefonszámon. Évek óta cseréljük és szereljük a Dierre biztonsági ajtózárakat. Nagy tapasztalattal rendelkezünk. Mind a szervizautóban, mind raktárunkban megtalálható szinte az összes Dierre zárszerkezet, zárbetét, kulcs. Teljes felszereltséggel rendelkezünk. A telefonos egyeztetés során kellő információ birtokába jut a telefont kezelő kollégánk, így az első kérdésre, hogy mennyibe kerül a zárcsere ajánlatot tud adni. Ha nem elég az információ, kérünk fotót a kulcsról, zárról. Megkérdezzük, mi a probléma, miért szükséges a zárcsere, hol van a lakás, stb.

Dierre zárakat csak úgy tudunk cserélni, ha megvan hozzá legalább egy kulcs, illetve ha nyitva van a bejárati ajtó. A mai napig meglepődünk az olyan hívásokon, amikor valaki zárat akar cseréltetni, de csak a beszélgetés közben derül ki, hogy az ajtót előbb ki kell nyitni, mert ahhoz nincs meg a kulcs.

Cégünk hétvégén és ünnepnapokon nem dolgozik, erre vannak nonstop gyorsszerviz szolgálatok.

Hogyan tudom megállapítani, hogy Dierre záram van?