Hogyan előzhetjük meg a betörést?

Bármennyire is van elterjedve a köztudatban, hogy a betörők minden zárat kinyitnak, mindenen keresztül bemennek, és ahová be akarnak menni, oda be is jutnak, ez csak részben igaz. Az a része igaz, hogy minden zárat ki lehet nyitni. Azonban a betörők szempontjából nagyon fontos faktor az idő! Márpedig ha egy zár kinyitása hosszú időbe telik, akkor bizony az az ajtó számukra nem nyitható. Az alábbiakban írunk pár olyan tényezőről, amellyel a fent említett idő meghosszabbítható, így a betörő biztosan nem az ön ajtaját fogja választani, hanem inkább a szomszédét!

Szóval hogyan is előzhetjük meg a betörést?

Betörés megelőzés zárbetét cserével

A magyar ajtók nagy többségéről elmondható, hogy a bennünk lévő zárbetét fabatkát sem ér. Pedig ez az elsődleges célpont!

A zárbetét manipulációs nyitásával vagy törésével nagyon könnyen nyithatóvá válik az ajtó, így valójában nem az a lényeg, hogy az ajtót hány zár „díszíti” (mert a gyenge betétek esetében védelemről szó sincs!), hanem az, hogy a zárat működtető zárbetét milyen védelemmel bír. Ha a zárbetét könnyen nyitható, már meg is történik a betörés! Amennyiben az ajtón ugyanilyen védelem nélküli, silány minőségű betétből 3 db van, akkor is nagyon hamar (értsd: pár perc alatt!) az ajtót ki tudják nyitni! Mit tehetünk ez ellen? Védekezzünk jó minőségű és magas biztonságú zárbetétekkel!

Cégünk olyan zárbetétet kínál minden ügyfelének helyszíni szereléssel egybekötve, amely a leggyakoribb zárnyitási technikáknak ellenáll. Ilyen zárnyitási technika a zárbetét törése, illetve a manipulációs zárnyitás, akár beütőkulccsal, akár zárfésűvel. Izraeli zárbetétjeink mozgó alkatrésszel ellátottak, azaz interaktív csaprendszerűek, mely technika miatt a finomnyitás- és beütőkulcsos eljárás nem vihető véghez. A zárbetétek továbbá törésvédelem is rendelkeznek, így a zártöréses módszer is ki van zárva. Arról már nem is beszélve, hogy másolásvédettek a kulcsok, csakis kódkártyával lehet másolni őket! Ha bárkinek kölcsönadnak egy kulcsot, nem fogja tudni a kártya nélkül lemásolni! Ezáltal, pl. kiadó lakások esetében, nem kell folyamatosan zárat cserélni és a megfelelő védelem is megvan.

Betörés megelőzése másodszor felszereléssel

A biztonsági másodzár, mint amilyen például a Potent, kiválóan véd az ajtó befeszítése ellen. Másodzárat leginkább vékony fa ajtóknál, tároló ajtóknál, illetve műanyag ajtóknál alkalmazunk, ahol az ajtószerkezet gyenge, így ki van téve ennek a behatolási módszernek.

A Potent zár vastag acélnyelve a falba vagy egy zárkengyelbe záródik, ezáltal akadályozza meg a befeszítéses betörést. Mindezek mellett manipulálni sem lehet ezt a zárat, mert nem egy zárbetétről van szó, hanem szúrókulcsos lamellarendszerről. Gyakorlatilag elmondható, hogy a Potent zár felszerelésével két lehet legyet lehet ütni egy csapásra, mert a leggyakoribb zárnyitási módszerek és a befeszítés ellen is védelmet biztosít.

Megrendelés menete, szerelési idő és ár

Cégünk hétfőtől péntekig, azaz munkanapokon reggel 8.00 és este 20.00 óra között látja el a helyszíni zárszerelés, zárcsere szolgáltatást Budapest minden kerületében, illetve a főváros környező pest megyei településein, városaiban. Minden telefonhívásra és e-mailre reagálunk!

Gyorsszervizként funkcionálunk, a telefonos rendelés általi munkákat egy munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben valakinek sürgős a zárszerelés, érdemes a reggeli órákban telefonálni nekünk, így mindenképpen biztosítható az aznapi zárcsere.

Árainkat ebben a menüpontban tudja megnézni. Elöljáróban azonban annyit mondunk, hogy egy nagyon jó minőségi izraeli zárbetét csere már 28.000 – 32.000 Ft-ért elérhető, helyszíni szereléssel, számlával és garanciával együtt. Ez egy nagyon jó, ár mivel a konkurens cégek pár ezer forinttal olcsóbban kategóriákkal alacsonyabb minőségű betétet raknak be, mely a fent említett védelmekkel nem rendelkezik.

Hívjon minket mielőbb, amennyiben ön is meg szeretné előzni a betörést!

06-70-770-2942