HiSec ajtón kilincs-csere, zárcsere

Sajnos sok probléma van a HiSec kínai ajtó kilincsével, még több azok zárjaival, de aggodalomra semmi ok, mi segítünk!

HiSec és egyéb kínai ajtó 1x1

Magától az ajtószerkezetétől eltekintve, három fő részre bonthatjuk az ajtót. Az egyik maga a kilincsszerkezet. A kilincs lenyomásával a zárnak a nyelve visszahúzható. Ha kilincs lenyomásával a zárnyelv nem megy vissza, akkor azt még mindig vissza lehet húzni a kulccsal, kivéve, ha magának a zárszerkezetnek van problémája. Ilyenkor a zárszerkezetet kell cserélni. A zárszerkezeten és a kilincsen kívül a zárbetét (ahova kulcsot behelyezzük) az, ami működteti a szerkezetet, amely pedig biztosítja az előrefele történő záródást, illetve a biztonságosabb ajtóknál, a fel- és lefele történő reteszelést.

HiSec ajtó kilincs-pajzs belső felén található egy pánik-reteszelő gomb, ennek elfordításával zár szerkezet alsónyelve kitolódik, így egy extra biztonsági záródást tudunk magunkénak. Ehhez kívülről semmiféle kulcslyuk nem tartozik, kívülről nem is nyitható. Vigyázni azonban érdemes arra, mert sokszor előfordul, hogy egy nagyobb ajtó becsapódáskor ez a nyelv (mivel kínai) simán bezáródhat, így kizártuk magunkat a lakásból. Ilyenkor ne a szomszédot hívják, mert nem fogja tudni, hogy mit kell ezzel kezdeni és csak kárt fog tenni az ajtóban! Forduljon tapasztalt zárszerelő szakemberhez, aki tudja, hogy ilyen probléma esetén mi a megoldás!

Mikor kell kilincset cseréltetni?

Amennyiben a HiSec ajtó kilincse letörött, vagy eltört benne a rugó, mindenféleképp cserélni javasolt. Amit fontos tudni cégünkről, hogy mi már egy erősített, eredeti, nem utángyártott, gyenge változatú kilincspárat szerelünk fel, hanem egy olyat, ami nem fog letörni. Ilyenkor mindig kicsit megigazítjuk az ajtót, hogy a záródási pontok is tökéletesen működjenek. Ezek a kilincsek cégünknél raktáron vannak, nem kell kétszer visszamenni a helyszínre, nem kell külön kiszállási díjat fizetni, nem kell felmérési díjat fizetni! Jobbos és balos nyitású kilincsek mind ott vannak a szervizautóban. Minden szerelést a helyszínen azonnal elvégzünk!

Mi a helyzet a piros és fekete kulcsos zárbetétekkel?

Ezeket -mivel filléres termékekről van szó- érdemes lecserélni, hiszen nagyon kedvező teret nyújtanak a betörőknek. Villámgyorsan, hangtalanul, zajtalanul be tudnak rajtuk menni, amit az emberek nem hisznek el, csak akkor, amikor már megtörtént a baj. Annyira könnyen nyithatók ezek a zárak, hiszen olcsók, kínaiak, semmilyen védelemmel nem rendelkeznek. Mindenféleképpen javasoljuk a cserét, de nem kínai termékre, illetve nem olyanra, aminek a kulcsai nem megfelelő nyakkal rendelkeznek és emiatt ki kell dobni a törésvédő rozettát az ajtóból, hanem leginkább magas biztonsági fokozatú, kódkártyás, valódi védelmet nyújtó izraeli zárbetétekre.

Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy 1.) minőségi termékeket használunk, 2.) az elvégzett munkáról számlát állítunk ki, 3.) garanciát vállalunk rá. Nálunk nem kell egy év múlva utánanyomozni, hogy vajon ki is csinálta, jaj nem kaptam számlát, stb., mert ezek a szolgáltatók könnyen és gyorsan letagadják, hogy ők voltak a helyszínen és onnantól kezdve, hogy az ügyféltől elvették a pénzt, a továbbiakban már nem érdekli őket semmi.

Forduljon hozzánk! Régóta vagyunk a piacon, megbízható szakemberekkel, garanciális szolgáltatással, mindig elérhető telefonszámokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére Budapesten!

HiSec ajtón kilincs-csere, zárcsere
HiSec ajtón kilincs-csere, zárcsere