Hevederzárbetét csere a lakás biztonságáért

Vannak már meglévő hevederzárak és vannak új, még felszerelésre váró biztonsági hevederzárak is. Mindkét esetben egy a fontos, hogy a bennük lévő zárbetét, ami az ajtót és a lakást védi, az megfeleljen a védelmi, biztonsági és minőségi szempontoknak. Ezt esetleg a biztosítók is követelhetik, de a józan ész mindenképp.

A hevederzár még mindig a legolcsóbb és leghatékonyabb védelmi eszköz. Egy biztonsági bejárati ajtó ára, aminek van értelme, az 300.000 forintnál kezdődik. Egy új hevederzár felszerelése ennek a töredéke, 65-70 ezer forint, míg egy prémium kategóriás, betörésbiztos hevederzárbetét csere ára 46.000 Ft-tól érhető el.

Hevederzár betét csere minőségi zárbetétre

Amikor ez a szó elhangzik, hogy „zárbetét-csere”, egyértelműen arról beszélünk, hogy már egy meglévő, azaz felszerelt, vízszintes hevederzár zárcilinderét kell kicserélni, ami történhet akár kulcselvesztés miatt, tulajdonos vagy bérlőváltás miatt, vagy csak a biztonság növelése érdekében. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen zárbetétet is szereltetünk be a zárszerviz céggel, ami hosszútávon nemcsak biztonságot, de minőséget is képvisel.

Olcsó hevederzárbetét csere nem ajánlott

Cégünk elhatárolódik és nem is vállal kínai és egyéb olcsó hevederzárbetét cserét. Aki ilyet akar, annak nem tudunk segíteni! Az olcsó zár nem biztonságos, a kínai zárak hibásak, selejtesek, nincs szükségünk reklamációkra vagy a betörések általi károkozás miatti hibáztatásra. Ezek minden esetben csak azért következnek be, mert csak az árat nézik a magyar emberek, hogy mindig minden minél olcsóbb legyen. A vége meg mindig a szokásos betörés, a kár, az értékek elvesztése és az ezzel járó macera, amit a rendőrségen kell eltölteni, amíg elkészül a jegyzőkönyv és persze ezekben az esetekben majdnem minden alkalommal a jó zár hiánya mellett lakásbiztosítás sincs!

Mi ellen véd a jó zárbetét?

A jó, minőségi, biztonságos, nem olcsó, ellenben drága zárbetét, ha röviden akarunk fogalmazni, akkor minden ellen véd. Ha hosszabban, akkor olvassanak tovább!

A legtöbb hevederzárbetét nyitási technika a zárbetét egyszerűsége miatt mehet végbe, ami azt jelenti, hogy az interneten vásárolt zárfésűvel a zárbetétet manipulálják, ez a zárpikkelés. Így könnyedén nyithatóvá válik a bejárati ajtó hevederzárja.

Az általunk beszerelt prémium izraeli zárbetét alkalmazható a hazánkban forgalomban lévő Barlock, Prezidium, Biztibuk, Miskolci, Magzett hevederzárakba egyaránt. Ezeknél a fogaskerék száma, átmérője és a zárbetét hossza, ami változhat, a működési elv nagyjából ugyanaz mindegyiknél.

Az izraeli RB LOCXIS zárbetét véd a zárfúrás ellen, a zárbetét-törés ellen, az összes zárnyitási, koppintós, beütőkulcsos technika ellen, a savazás, rongálás, fagyasztás és nem utolsósorban a másolás ellen is.

Ehhez a hevederzár betéthez 3 db gyári kulcs tartozik és egy másolásvédő kódkártya.

Minőségi hevederzárbetét csere ára Budapesten

Addig pontos árat nem tudunk mondani, míg nem tudjuk a hevederzár típusát, a zárbetét méretét. Ezt a legegyszerűbben egy részünkre elküldött fotó alapján tudjuk eldönteni. Már 46.000 Ft-tól elérhető a LOCXIS zárbetét cseréje, kiszállással, munkadíjjal együtt.

Sokan felhúzzák a szemöldöküket, hogy közel 50.000-ért nevetséges a zárcsere költsége. Aki úgy gondolja, hogy nem áldoz a biztonságra, az vállalja a következményeket is, amit ebben a rossz világban a betörők elkövetnek a hevederzárbetét feltörése során!

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest