Hevederzár csere vagy egy újfajta zár felszerelése

A hevederzár, mint a nevében is benne van, hevederként támasztja meg az ajtót. Az ajtólapra van felszerelve, általában úgy az igazi, ha a falba futnak a nyelvek, ami a befeszítés ellen kiválóan véd és visszatartó erő lehet. A Biztibuk, Prezidium, Magzett és Miskolci hevederzár-szerkezetek egyszerű módon vannak elkészítve, a meghibásodási esélyük csekély. Ha továbbra is megbízható működést és nagy biztonságot akarnak elérni, érdemes megnézetni zárszerelő szakemberrel, és a véleményére adni. A legfontosabb azonban hogy új, modern zárbetét legyen benne, hogy mindig a betörők előtt tudjunk maradni egy lépéssel.

Cégünknél az izraeli hevederzárbetétek cseréje már 34 ezer Ft-tól elérhető, budapesti helyszíni kiszállással és szereléssel együtt. Ha magával a szerkezettel van probléma, akkor inkább érdemesebb egy plusz zárszerkezetet, rászegzőzárat felrakni az ajtóra, ami lehet akár egy- vagy többirányú kivitel is.  Előnyben részesítjük saját termékünket, ami egy olasz Potent rászegző zár. Ennek a felszerelésével teljesen kizárjuk a betörés lehetőségét és egy jó időre le is tudtuk az ajtóval való törődést szintúgy.

A másodzár árairól telefonon érdeklődhet, vagy küldhet nekünk emailt. Raktárkészeltről végezzük a szerelést 1-2 napos határidővel.

06-70-770-2942

Zármeghibásodás miatti ajtón kívül rekedés

Hajlamosak vagyunk halogatni, ha szorul az ajtó. Mindig vannak fontosabb dolgok, hogy majd később megcsináltatjuk, de lehet, hogy megjavul magától, míg egyszer csak a bevásárlásból hazajövet szembesülünk, hogy nem nyílik. Most mi legyen, kihez forduljunk?

Ne pánikoljon, mindenre van megoldás! Zárszervizünk a probléma kulcsa. A legfontosabb, hogy ne feszegesse, ne erőltesse, mert a helyzeten csak rontani lehet hozzáértés hiányában, majd a végén még a zárba is beletörik a kulcs. Munkáink függvényében tudunk segíteni, akár átszervezéssel is, mert ez egy sürgős feladat, főleg az esti órákban. Munkadíjunk 16.000 Ft-tól már elérhető. Ha szükséges, erre már csak az anyagköltség tevődik rá, de ezt mindenképp még a munka megkezdése előtt közöljük az ügyféllel.

Mi történik, ha nem nyílik a bejárati ajtó?

Általában nem történik semmi, valahogyan mindig minden megoldódik. Ha mégsem zárszerelő szakember megy ki, mert sokalják a munkadíjat, akkor jöhet a gondnok, szomszéd, aztán a hozzá nem értés, a pajszer, a feszegetés, majd az ajtó kinyílik, nagy rongálással, amit helyrehozni már nem lehet. Kell majd egy új ajtó, de az nincs azonnal, beépítő embert is kell találni, aki drága és nem is ér rá, úgy általában a történet 100 ezer Ft alatt nem jön ki.

Mindig előre kell gondolkodni, mérlegelni! Tényleg ennyire sürgős, ha két órát mond a zárszerviz a kiérkezésre, ennyire fontos bejutni? Illetve valójában sok-e a 16-20 ezer forintos nyitási díj egy profi szolgáltatásért? Ilyenkor legalább nem kell új ajtót venni, szemben a szétrongált ajtóval…

Persze mindenki másképp látja, mi szívesen segítünk a bejutásban, az ajtó sérülése nélkül! Ha azonban a város másik felén egy munka közepén vagyunk, fél óra alatt nem tudunk odajutni egy távolabbi kerületbe.

Meg kell vizsgálni azt a problémát is, miért nem nyílt ki az ajtó, volt-e előjele a hibának, a problémának. Mindig célszerű a megelőzés, a karbantartás, vagy éppen az időben történő zárcsere, a nagyobb problémák megelőzésének érdekében!

06-70-770-2942

Milyen ajtókat szerelünk, javítunk, szervizelünk?

Szinte mindent megcsinálunk, ami az ajtózárral kapcsolatos. Elsősorban bejárati ajtókkal foglalkozunk, azok zárjaival. Kertkaput, szobaajtót, beltéri ajtót nem vállalunk. Fő profilunk az olasz, speciális biztonsági zárak cseréje, kódolása. Nagy igény mutatkozik a kínai lemezajtók szervizelésére, zárbetét- és kilincs cseréjére, pótlására. A palettába tartozik még a felhúzókilincses bejárati ajtó, ahol többnyire a többpontos vasalatokkal van probléma. Mul-T-Lock és Superlock fogaskerekes meghajtású ajtókban is vállalunk zárszerkezet cserét meghibásodás miatt. Szerelünk, javítunk Nívó bejárati ajtókat, Beyler, Gardesa és Turul biztonsági ajtókat is. Hangsúlyoznánk, hogy ajtókat nem építünk be, csak meglévő ajtókon szerelünk, cserélünk zárakat, zárbetéteket.

Hevederzár csere vagy egy újfajta zár felszerelése
Hevederzár csere vagy egy újfajta zár felszerelése