Helyszíni zárszerviz szolgáltatás Budapesten

Mielőtt a kedves ügyfelek megkérdezik tőlünk, hogy mennyibe kerül a zárcsere, pár kérdést tisztáznunk kell. Első és legfontosabb a helyszín, mi Budapesten és Pest megyében dolgozunk, ha valaki pl. Komáromból telefonál, akkor felesleges belemenni a részletekbe, mert nem fogunk tudni neki segíteni.

A zárcsere megrendelése előtt szintén fontos tudnunk, hogy mit kell cserélni? Zárszerkezetet? Zárbetétet? Ár tekintetében nem mindegy. Hogyan lehet ezt beazonosítani? Pl. mi van a zárat működtető kulcsra írva. Milyen az ajtó? Fa? Fém? Műanyag? Rengeteg a kérdés, de a pontos árhoz ezeket tudnunk kell, mert nem mindegy, hogy 24.000 Ft vagy 124.000 Ft. Igaz?

Ha végképp nem megy, mert a kedves érdeklődő nem ért hozzá, küldjön nekünk egy fotót az ajtóról, a kulcsról, vagy a zárról, az ajtó éléből fotózva, ahol a zár pontjai kitolódnak. Ezt megnézzük, ezek után tudunk pontos összeget is mondani. Számunkra az sem mindegy, hogy csak új kulcsokat szeretne a megrendelő biztonsági okokból, vagy elromlott valami. Ezek a dolgok mind befolyással vannak az árképzésre, ezekre a kérdésekre kellene felkészülni a megrendeléskor vagy az érdeklődéskor.

Mit takarnak az „azonnali zárcsere” és „0-24 zárcsere” kifejezések?

Az „azonnali zárcsere” szolgáltatást nem hirdetjük, mert ha nincs rögtön szabad kapacitással rendelkező zárszerelő kollégánk, az emberek szó szerint veszik ezt és ránk támadnak, hogy „így hirdetik”. Nos, nem hirdetjük így. Maximum amit a weboldalon olvashat bárki, hogy „akár egy órán belül”. Ezek a fogalmak arra vonatkoznak, ha van szabad kapacitásunk, azaz nem minden szerelő kolléga éppen szerel valahol, valakinek, akkor tudunk indulni és akár egy órán belül ott vagyunk. Viszont, ha éppen mindenki dolgozik valahol, akkor csak akkor tud indulni, ha az előző munkát befejezte. Így nyilván nem érkezünk rögtön. Ha valakinek ilyen szolgáltatás kell és mi nem tudunk segíteni, nyugodtan keressen másik vállalkozást, ne velünk vitatkozzon a hirdetés szövegéről, hanem hívjon mást! Tele van zárcsere szolgáltatókkal az internet.

A 0-24 órás zárszerviz szolgáltatás pedig azt takarja, hogy bármikor hívhat minket, akár éjjel is. De itt is áll a fenti állítás. Ha dolgoznak a szerelők nem tudunk azonnal menni. Mondani fogja a telefonban a kolléga, mikor tud érkezni. Ha ez nem megfelelő, kell keresni mást. A 0-24 nem azt takarja, hogy rögtön ott vagyunk éjjel 3 órakor. Mellesleg vannak olyan zárszerelési munkák, amiket nem is lehet éjjel végezni. Az éjjeli műszak az akut problémákra van, pl. amikor valaki nem tud bemenni a lakásba. Ha ráér a szerelés, hívjanak inkább nappali időpontban, akkor nagyobb a kapacitásunk!

A zárcsere megrendelése telefonon

A telefon a legjobb mód a zárcsere megrendeléséhez. Itt tudunk kérdezni, kapunk válaszokat és az időpont egyeztetés is egyszerűbb! Nem ülünk egész nap a gép előtt, hogy mindenkinek mindent írásban mondjunk el. Emailben tudnak küldeni fotót, ami alapján beazonosítjuk a zárat, de ennyi és nem több. Kérünk mindenkit, hogy telefonáljon, egyszerűbb és gyorsabb is!

Az első bekezdésben taglaltakhoz még hozzá kell tennünk, hogy ha a zárcsere előtt még zárnyitás is szükséges, kérem külön jelezzék! Pl. nem tudok bemenni, elvesztettem a kulcsot és szeretnék egy új zárat. Itt van jelezve, hogy nincs kulcs, a zárcsere előtt nyitni kell az ajtót. Ennek általában pluszköltsége is van. Ami azonban a legfontosabb, hogy igazolniuk kell, hogy van joguk kinyittatni az adott bejárati ajtót. Ha nincs semmilyen igazolás (adás-vételi szerződés, bérleti szerződés, lakcímkártya, szomszéd néni ismeri a lakót, stb.) arról, hogy valóban az lakik ott, aki a nyitást megrendeli, akkor mi nem nyitunk ki ajtót. Ebből lehet rendőrségi ügy is, ilyen dolgot nem vállalunk!