Dierre ajtózárcsere lakásátadás előtt, ne költözzön be zárcsere nélkül

Nemcsak az olaszországi prémiumkategóriás Dierre zárak esetében szükséges, illetve lenne kötelező a zárbetétek cseréje, mielőtt beköltözünk az újonnan átadott/átvett ingatlanba. Elég komoly veszéllyel jár, ha a régi kulcsokat használják, amit az előző tulajdonostól kaptak vagy az újonnan felépített lakóparki lakásokhoz az építtetőtől vettek át. Az elmúlt egy évben több mint 300 különböző visszaélést követtünk nyomon azt illetően, hogy a közel százmillió forintos ingatlanhoz kapott kulcsok nyitott dobozban lettek átadva, nem volt meg a kódkártya, kevesebb volt a kulcs. Ne felejtsék el, hogy ezek a bejárati ajtók, amelyekben Dierre New Power zárbetét van beszerelve már az építkezés kezdeti fázisán be vannak építve, ami azt jelenti, hogy boldog-boldogtalan kezén keresztül mentek a kulcsok, használták nap mint nap a vízszerelők, a klímások, burkolók, tehát több 10 ember nyitotta-zárta azt az ajtózárat, amit az átadás után kaptak meg a tulajdonosok. Aki nem figyel erre oda, azoknak a táborába fog tartozni, akikhez utólag bementek a lemásolt kulccsal vagy a visszatartott kulccsal és kifosztott lakásokba érkeznek majd haza a munkából.

Dierre ajtózárbetét gyors cseréje a baj megelőzéséért, nem szabad kockáztatni

Hozzánk nemcsak zármeghibásodás vagy zárprobléma miatt lehet fordulni, hanem az újonnan átvett ingatlan ajtajának zárbetét cseréjében is tudunk segíteni. Korrekt megoldást kínálunk, nincsenek rejtett költségek. Egy ilyen olasz prémium kategóriás New Power zárbetét csere díja Budapest területén, kiszállással, munkadíjjal, anyaggal együtt 78.000 forintba kerül. Ez a komplett szolgáltatás ára a biztonságra vágyó ügyfeleknek. Ebbe a magas biztonsági szintű ajtóba mást nem érdemes tenni, mert nem kompatibilis egyéb európai profilú zárcilinderekkel.

Fontos megemlíteni, hogy az általunk helyszínre vitt, gyári csomagolású olasz Dierre zárbetét kulcsait mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a dobozból! Nem kell félni attól hogy esetleg nálunk van kulcs, elvégre nem gazemberek vagyunk, hanem segítjük azokat, akik biztonságra vágynak. A Dierre New Power ajtózárbetéthez 5 darab kulcs tartozik, illetve egy plasztik kódkártya, amelyen fel van tüntetve a zárbetét összes szükséges paramétere.

Mit is tud valójában a Dierre New Power zárbetét ennyi pénzért, mennyire biztonságos?

Ha lehet úgy fogalmazni, ez a termék a zárbetétek zárbetétje, hiszen olyan precíziós lemezekkel van összerakva a belső henger egysége, amely egyedi megoldást kínál a többi gyártóval szemben. Mindenfajta manipulációs zárnyitási trükknek ellenáll, a kulcsai egyedi kivitelűek, 5 db tartozik a zárhoz. Függőlegesen kell belehelyezni őket a zárba, a használatuk egyszerű, praktikus. Kényelmes a mindennapi magunknál tartása. A Dierre New Power zárbetét a legerősebb a piacon, az alsó törésvédelmi hídja elképesztő, volt már vele dolgunk, hogy nyitni kellett, hát meg is izzadtunk vele. Nem beszélve arról, hogy az ajtógyártó cég úgy oldotta meg a bejárati ajtózár védelmét még pluszban, hogy egy kőkemény, edzett, nem fúrható törésvédő pajzsot erősített a zárszerkezet elé, amely egyben a zárbetétet is védi a külső rongálásoktól, betörési próbálkozásoktól. Egyszóval, mindenkinek ajánljuk, aki ilyen bejárati ajtóval rendelkezik, illetve ilyen Dierre New Power zárral ellátott ajtót örökölt vagy ilyen zárbetétje van most.

Hol készül valójában a Dierre New Power zárbetét?

A megrendelőink 30 százalékának az első kérdése, hogy hol készül ez a biztonsági zárbetét, amit évek óta cserélünk. Tessék megnyugodni, nem kínai, nem no-name, semmilyen márkajelzéssel ellátott termék, hanem valódi olaszországi portéka. Az olaszok valójában bizonyos termékeket, ugyanúgy mint más cég is, pontosabban alkatrészeket gyártanak Kínával, de ez inkább az olcsóbb kategóriás termékekre vonatkozik. Mind a Dierre Neos, mind a New Power zárbetét Made in Italy, azaz Olaszországban készül minden, az anyagok is olaszországi beszerzésből kerülnek a gyárba. Az olaszok nemcsak a dizájnra figyelnek a munkájuk kapcsán, hanem a drágább termékeknél a minőségre, a működésre is, hiszen nekik ez visszajelzés, hogy több európai ország lakossága használja az ajtózárbetétjeiket.

Mi szerelői szemmel látjuk, hogy mennyire biztonságos, mennyire alkalmas az otthon védelmére, ezért csak ajánlani tudjuk. A betörők -szó szerint- rettegnek a prémium kategóriás záraktól, hiszen sem eszközük, sem szaktudásuk, sem türelmük nincs. Válasszon biztonsági megoldásként minket, illetve zárcsere kapcsán a Dierre termékeket! Telefonáljon nekünk, kérjen ajánlatot egy gyors zárcserére, amit akár egy munkanapon belül tudunk teljesíteni!