Delta ajtó zárbetét cseréje Budapest XIII. kerület

Sajnos a XIII. kerület Dagály utcában egyre több Delta ajtózárat nyitnak ki illetéktelen személyek, vagy oda nem adott, vagy lemásolt kulcsokkal. Ez egy stresszes szituáció. Sokan mondják a lakók közül, hogy úgy tudták, ez a betét biztonságos, nem lehet lemásolni, de ez nem igaz! A Delta zárbetét kulcsai egyszerűen és könnyedén bárhol másolhatók, nem kell hozzá semmi, nincs kártyavédelem.

Maga a zárbetét sem mondható magas biztonsági szintűnek, hiszen egy ügyesebb kezű betörő még kulcs nélkül is ki tudja nyitni! Hivatalosan 5 db kulcs tartozik a Delta betétekhez, ami nem feltétlen ad megnyugvást az új tulajdonosoknak, hiszen a kulcsokat az átadás előtt is lemásolhatták. Mielőbb cseréltessen zárat, ha nem akar hasonlóan járni, mint pár károsult, akikhez a betét saját kulcsival már betörtek! Ne kockáztasson, cseréltessen zárakat mielőbb!

Mi a megoldás a Delta zár kulcs cseréjére?

Mi valódi biztonságot, kényelmet, minőséget adunk, 5 db kulccsal, kártyás védelemmel, magas Mabisz biztonsági besorolással, mozgó csapos alkatrészes, törésvédett, izraeli zárbetétekkel. A jövőbeni kulcsok másolásvédelme 2030-ig biztosítva van az ügyfeleknek, azaz csakis a kódkártya felmutatásával készíthet bárki plusz kulcsot az 5 darabon felül, amit az egységcsomag tartalmaz.

Milyen zárbetétet teszünk be a Delta betét helyére?

Gyárilag alul fogaskerekes, felül tekerőgombos, azonos nyitású zárbetétek működtetik a Delta ajtóban lévő zárszerkezeteket. Ezen csak akkor változtatunk, ha az ügyfél nem kéri az egyforma zárakat vagy a kényelmi tekerőgombot, illetve ha csak az egyik zárbetétet akarja kicseréltetni.

Két alternatívát kínálunk ügyfeleink biztonsága érdekében. Az egyik egy abszolút prémium kategória, a Mabisz 6 besorolású, LOCXIS izraeli zárbetét. Összesen 3 db kulcs és egy kódkártya tartozik a Delta ajtóba beszerelendő 2 db zárbetéthez. Törés-, fúrás-, finomnyitás- és másolásvédett, interaktív, mozgócsapos zárbetét.

A másik alternatíva a szintén izraeli Mabisz 5 besorolású, kódkártyás, 5 kulcsos Keylocx zárbetét, interaktív csapos kivitelben. A zárbetétek és a szerviz költségeiről telefonon tud érdeklődni. Mindkét változatú zárat raktáron tartjuk. Cseréltessen mihamarabb Ön és családja biztonsága érdekében!

Érdemes vagy kell-e mindkét zárbetétet kicseréltetni?

Fő a biztonság, ez alapelv a szakmában! Persze figyelembe kell venni az anyagiakat is, kinek, milyen keret áll a rendelkezésére. Szempont, hogy milyen okból kell a Delta zárakat kicseréltetni az ajtóban. A Delta ajtózárak főként új társasházak ajtajaiban találhatók. Nagyon kell figyelni, ha új lakás vevőjeként vásárolják meg az ingatlant, hogy átadtak-e minden kulcsot, amik az építkezés során a különböző alvállalkozók embereinek a kezén keresztül mentek.

A Delta ajtó zárbetétjei nem másolásvédettek, ezért a kulcsokról bárki, bármikor készíthetett másolatot, mielőtt a kulcsokat átadták az új tulajdonosoknak. Ezzel utólagosan visszaélések történhetnek és tény, hogy a XIII. kerületi Dagály utcai társasházban történtek is ilyen esetek. A legbiztosabb megoldás az alsó és felső zárbetét komplett cseréje.

Mi a sima, csak fúrásvédett Delta zárbetétek helyére már másolásvédett, Mabisz 5 minősítésű, magas biztonságú, izraeli Keylocx zárbetéteket szerelünk be.  Az általunk beszerelt izraeli zárbetétek kulcsait csakis a kódkártyájukkal lehet sokszorosítani. Magyarországon két zárszaküzlet másolja csupán ezek kulcsait.

Delta ajtózárbetét cseréje munkanapokon

Zár Zorro zárszerviz vállalkozásunk hétköznap, azaz hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között vállal és végez Delta ajtókban zárbetét cserét, kiszállási díj nélkül, kedvező áron, minőségi, 5 kulcsos, felső tekerőgombos, másolásvédett zárbetétekkel. A Delta zárbetét cseréjének a folyamata: telefonon megbeszéljük a részleteket, probléma feltárása, ami lehet meghibásodás, új lakásba költözés vagy betörés miatt. Diszpécser kollégánk tájékoztat mindenkit a részletekről, díjakról és a szabad időpontokról. A legtöbbször aznapi vagy másnapi kiszállással megoldjuk a Delta zárbetét kicserélését. Hívjon Ön is, ne legyen a következő áldozata a betörőknek!

Delta ajtó zárbetét cseréje Budapest XIII. kerület
Delta ajtó zárbetét cseréje Budapest XIII. kerület
Delta ajtó zárbetét cseréje Budapest XIII. kerület
Delta ajtó zárbetét cseréje Budapest XIII. kerület
Delta ajtó zárbetét cseréje Budapest XIII. kerület