Budapesti zárszerviz szolgáltatótól azonnali zárcsere megrendelése

Mai írásomban arra szeretnék kitérni és felhívni az olvasó figyelmét, hogy miért nem szabad soha a zárcserét halogatni, ennek milyen következményei lehetnek.

Természetesen a zárcsere függ a szóban forgó bejárati ajtóban lévő zár típusától, a zárszerkezettől, a zárbetéttől. Két csoportba osztanám be főbb vonalakban ezeket. Az első csoportba tartoznak azok az ajtók, amelyekben a szerkezetet -ami lehet akár trezorzár szerkezet, akár egypontos zárszerkezet, akár többpontos zárszerkezet, akár ajtóél vasalat-, valamilyen zárbetét működtet. Ilyenkor általában a zárbetétet kell cserélni, illetve zármeghibásodás esetén az ajtóban lévő zárszerkezetet is.

A másik csoportba tartoznak a tollas kulccsal hajtott a szerkezetek. Ezeket nem zárbetét működteti, hanem a zárlamellákat tollas kulcs emelgeti, ezáltal zárja, nyitja az ajtót.

A tollas kulcsos szerkezetek közül elsősorban az olasz biztonsági ajtókban előforduló, háromirányú zárszerkezetekről ejtenénk szót. Ezek vannak nagyobb számban elterjedve a budapesti lakások ajtajaiban, melyek szereléséhez és cseréjéhez szakember szükséges. Ugyanakkor itt meg kell említenünk az egyszerűbb, csak előre záródó, régebbi zárszerkezeteket vagy portálzárakat is, melyek szintén e csoportba tartoznak.

Zárbetét csere azonnal bejárati ajtóban – hívjon most

Zárbetét cserére két okból kifolyólag van szükség. A fő ok az, ha új lakásba költözünk vagy elhagytuk a lakáskulcsokat és nagyon fontos az a szempont, hogy senki másnál ne legyen kulcs, ami a mi ajtónkat nyitja. Ezt nevezzük biztonsági okok miatti zárcserének.

A másik szempont pedig a biztonság növelése. Ha az ajtóban még az eredeti zárbetét van, amely vadonatúj ajtók esetében általában a legolcsóbb kategória, akkor mindenképp érdemes a zárcserét elvégeztetni! Az ajtógyártónak mindig az a célja, hogy az ajtót eladja, nem pedig az, hogy a biztonságra utazzon. Ilyenkor erősen javasolt a zárbetét cserét haladéktalanul elvégeztetni, hiszen olyan következményei lehetnek, hogy vagy nyílik majd az ajtó, vagy pedig betörnek hozzánk. Az ajtó nem nyílása attól van, hogy a rossz minőségű, olcsó zárbetétben csak forog körbe a kulcs, de nem mozgatja a szerkezetet. A betörés szintén a rossz minőségre vezethető vissza, mert az olcsóság silánysággal párosul, így a szükséges védelmi funkciókat a gagyi zárbetétbe nem teszik bele.

Milyen biztonságos zárbetétet alkalmazzunk a bejárati ajtóba?

Mit lehet a betörők ellen tenni? Természetesen azonnal és jó minőségű zárbetétre lecseréltetni a mostani, silány zárbetétet.

Jól felszerelt szervizautónk Budapest területén azonnal tud zárbetét-cserét vállalni. A zárbetét csere során kizárólag kiváló minőségű, biztonsági szempontból is megfelelő, izraeli, magas kvalitású zárbetéteket szerelünk be a bejárati ajtókba. Kínai vackokkal nem foglalkozunk, silány minőségű, Kínában gyártott más zárgyártó termékeivel sem!

Csakis olyan zárbetéteket szerelünk be az ügyfél bejárati ajtajába, amelyek nem nyithatók zárpikkeléssel, finomnyitással, zártöréssel, sem egyéb zármanipulációval, mert ezek ellen védve vannak. A védelem szempontjából az izraeli termékek világcsúcs színvonalat képviselnek! Az RB zárbetétek 100 százalékban betörésmentesnek mondhatók!

Cseréltessem velünk zárbetétet még ma, szervizautónkból több izraeli típusból is választhat!

Olasz tollas kulcsos zárszerkezet cseréje, ingyenes kiszállással

A Budapesten gyakori trezorzár szerkezetekről annyit érdemes tudni, hogy háromirányú záródást biztosítanak (fel, le, előre), így a legmagasabb védelmi fokozatot képviselik. Mindegyik Olaszországban készül, különféle gyártók márkanevein, pl. Viro, Cerutti, Sab, CR, Mottura, Cisa, Securemme, Potent, Iseo.

A probléma akkor szokott kezdődni, amikor az ügyfél halogatja az esedékes zárcserét. Ezeknél a tollas kulcsos szerkezeteknél fontos tudni, hogy a legelső akadozásnál már nem javításra van szükség, hanem a zárszerkezet komplett cseréjére. Az akadozás a régi szerkezet korának tudható be, így 10-15 éves szerkezetek esetén ajánlott a zárcserét mielőbb elvégeztetni! Ne akarjanak 20 éves szerkezeteket megmenteni, mert a mai világban sajnos semmi nem működik még 10 évig sem, nemhogy 20-ig!

A következő lépés, állapot mindig az, hogy az ajtó nem fog kinyílni. Ilyenkor, ha nem hozzáértő szakembert hívnak, az iszonyatos kárt tud okozni, mert olyan rongálással fogja kinyitni az ajtót, hogy maga az ajtó is sérül, nemcsak a zár. Tehát mindenféleképpen el kell a zárszerkezet cserét időben végeztetni, hogy ne fussanak bele még több és magasabb költségű problémába!

Cseréltessem időben zárat, cégünk ezeknek a szerkezeteknek a specialistája!

A budapesti ajtók 99 %-ában olyan trezorzár-szerkezet van beépítve, melyek cégünknek raktárkészleten van!

A legelső akadozás megtapasztalásakor, fotózza le az ajtó éléből a zárszerkezet kitolódó rúdjait, és küldje el nekünk e-mailben! Mi beazonosítjuk a biztonsági zárszerkezetet, mondunk rá egy komplett árat és megrendelés esetén, egy munkanapon belül elvégezzük a zárcserét!

06-70-770-2942