A zárak egyszerű beazonosítása

Szerencsére az a tapasztalatunk, hogy egyre több és több ügyfelünk használja ki az okostelefon adta előnyöket, és küldenek számunkra fotót a cserélendő zárakról, vagy az ajtóról, amire hevederzárat kellene felszerelni. Ez nagyon jó hír, mi nagyon örülök neki, mert egyrészt megkönnyíti a mi munkánkat, másrészt pénzt spórol az ügyfélnek. Így nem kell nekünk kimenni a helyszínre, ami nagy időmegtakarítás számunkra, hiszen rengeteg visszatérő ügyfelünk van és szerencsére sok munkánk, így nem igazán megoldható részünkről a helyszíni felmérés.

A fotó kérését egyébként zárszerviz cégünk vezette be jó pár évvel ezelőtt. Sokáig egyedül voltunk ezzel a hozzáállással a piacon. Más szerviz cégek inkább kimentek a helyszínre (lesz, ami lesz alapon). Mára ezzel már nem vagyunk el egyedül, többen használják ezt a nagyszerű lehetőséget. Így az ügyfeleknek is könnyebb, hiszen mindenkinek van okostelefonja, egy-két fotót elkészíteni nem lehet probléma. Interneten átküldeni szintén egyszerű dolog és ingyenes is, hiszen a legtöbb előfizetésben benne van az internet használat díja. A wi-firől már nem is beszélve!

Sokan azonban még mindig úgy kérdeznek rá ügyfélszolgálatunknál, hogy“ mennyibe kerül egy zárcsere“. Ismételten szeretnénk tájékoztatni minden kedves olvasónkat, hogy valami kis beazonosítást muszáj elvégezni, hiszen nem mindegy hogy hol, és milyen zárat kell cserélnünk. Ilyenkor lehet szó egyszerű zárbetétcseréről, lehet szó biztonsági trezorzár cseréről, ajtóélvasalat cseréről, hevederzárbetét cseréről, kínai ajtózár cseréről, műanyag ajtózár cseréről, stb., ezeknek mind-mind más az árkategóriája.

Fényképet kérünk a zárcseréhez!

Amennyiben valaki nem tudja a fenti szempontok alapján eldönteni, hogy milyen bejárati ajtaja van, a legkönnyebb megoldás kattintani egy fotót az ajtóról, illetve az ajtó éléről, ahol a zárnak a nyelve kijön, onnan is készíteni egy felvételt. Mindezt csupán át kell küldeni központi ügyfélszolgálati e-mail címünkre, vagy bármelyik telefonos elérhetőségünkre MMS formájában, esetleg Viber, WhatsApp applikációval. Minden formában tudunk fotókat, felvételeket, képeket fogadni, így 2020 elején, ez nem gondolom, hogy nagy akadály.

A fotó alapján nagyon könnyen beazonosítható számunkra, hogy mit kell cserélni, így pontos árat tudunk mondani ügyfeleinknek. Cégünk mindig is azt vallotta, hogy nem a helyszínen mondunk árat az ügyfélnek hasraütés-szerűen, aki esetleg erre nem volt felkészülve, vagy ha nem kéri a zárcsere szolgáltatást, akkor tizenezer forintokat számolunk fel a kiszállásért. Mi nem így dolgozunk.

Minden telefonos megkeresésnél pontos árat mondunk az ügyfeleinknek, ami mindenki számára sokkal kedvezőbb. Amennyiben valaki drágállja az árszabásunkat, akkor nem kéri a munkát, de még mindig egyszerűbb ezt rögtön a legelején a telefonban tisztázni.

Minden elvégzett munkáról zárszerelő kollégánk a helyszínen készpénzfizetési számlát állít ki. Számla nélkül nem dolgozunk! Az előre leegyeztetett költséget kollégánknak kell kifizetni a helyszínen, a számla kiállítása után, készpénzben. Banki átutalással nem dolgozunk, kártyás fizetést sem áll módunkban elfogadni. A készpénzfizetési számlát kollégánk mindig a munka elvégzése után a helyszínen állítja ki. Nem használunk irodai számlázórendszert, mert a címek egymás után jönnek, vannak lemondások, vannak, akik nem arra a címre/névre kérik a számlát kiállítani, így sokkal egyszerűbb egy készpénzfizetési számlatömböt a szervizautóban tartani. Így a számlát a munka elvégzése után állítja ki zárszerelő szakemberünk az ügyfél által megadott névre és címre.

Ügyfeleink elégedettsége és pozitív Facebook bejegyzései nagyon fontosak a számunkra. Ez egy visszajelzés nekünk, hogy jó irányba haladunk, jó a hozzáállásunk, amelyet az emberek fontosnak tartanak és értékelnek! Minden visszajelzésnek nagyon örülünk! Az ilyen ügyfelek miatt érdemes dolgozni, akik megbecsülik a minőségi munkát, igénylik a minőségi anyagokat, és nem feltétlen a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldást szeretnék, aminek általában garanciális következményei vannak. Főleg nem, amikor zárakról és biztonságról van szó!

Várjuk az ön hívását is, legyen szó bármilyen ajtóról, bármilyen zárt cseréről! Ha minket választ, ön is elégedett ügyfeleink körébe fog tartozni! Várjuk a fotókat!