A legviccesebb zárcsere történet – avagy az autóban történő ajtózárcsere!

A sztori ma történt meg velünk, gondoltuk érdemes a megosztásra. Több mint 10 éve dolgoznak kollégáink, mestereink a zárszerviz szakmában, de ilyennel még egyáltalán nem találkoztak! Ha szórakozni akar és van pár perce, tartson velünk!

Egy magyart törve beszélő külföldi úriember hívott minket zárcsere ügyben. Nagyon nehezen értettük, amit mondott, így inkább átváltottunk angolra. Kiderült, hogy ő nem igazán volt tisztában a helyszíni zárcsere, helyszíni zárszerviz fogalmával, így először nekilátott önmaga a zárszerelésnek. Ez még nem is lett volna baj, hiszen sokan indulnak neki ennek a munkának.

Hamarosan kiderült, hogy nem fog tudni dűlőre jutni a munkával, mert a rácsajtóból nem tudta kivenni a zárbetétet sem, nemhogy a zárbetét által működtetett zárszerkezetet! Így úgy döntött, hogy mivel nem tudta pontosan mit is kellene csinálni, mit kellene vásárolnia, hogy leszerelte a rácsajtót, és berakta az autójába, majd nekivágott a városnak.

A Nagymező utcában keresett egy zárboltot, ahol szerette volna, ha valaki kicseréli neki a zárat. Ám a zárbolt eladással foglalkozik, nem pedig szereléssel, így nem tudtak az úriemberen segíteni.

Így került hozzánk. Felhívott minket telefonon, hogy egy autóban lévő ajtóban kellene zárat cserélni. Ez nagyon viccesen hangzott, így rá is kérdeztünk, hogy akkor most az ajtó (mert akkor még ajtóról volt szó) benne van az autójában és abban kell zárat cserélni? Mondta, hogy igen.

Találkozott is zárszervizes kollégánkkal a Nagymező utcában. Közösen kiemelték a rácsajtót az autóból, nekitámasztották a falnak, majd kollégánk nekiállt megfúrni a zárbetétet a nyílt utcán. Sajnos a fiatalember mindent szétbarmolt, amit csak lehetett, így már csak erőszakos, rongálásos zárkivevésre tudott sor kerülni.

Profi zárszervizes munkatársunk végül kivette a zárbetétet, majd a zárszerkezetet, elvégezte a zárcserét, ellenőrizte a zár működését, majd segített visszatenni a rácsajtót az autóba. Ezt az ügyfél majd visszateszi a szomszédja segítségével a helyszínen.

Látják? Így is lehet. Zárcsere a helyszínen, méghozzá szó szerint. Ott, ahol az autó van! Mi ezt is vállaljuk!

És akkor engedjék meg, hogy feltegyük a százezer forintos kérdést. Minek leszerelni az ajtót, amikor bőven elég lett volna lefényképezni a zárat és azt megmutatni a zárboltban vagy elküldeni az e-mail címünkre?

2017 van – erre jó az okostelefon! Készítsen fotót az ajtóról, zárról, így könnyen tudunk Önnek segíteni, pontos árat mondani és a helyszínen elvégezni a zárcserét! Nem kell az ajtóval furikázni a városban! Helyszíni zárcsere és zárszerviz szolgáltatások egy olyan csapattól, akik akár az utcán is elvégzik a zárcserét!

Hívjon minket! 06-70-770-2942