Zárbetét csere házilag vagy zárszerviz által

A Zár Zorro Kft. zárszerviz részlege zárbetétek cseréjét végzi, kimagasló szaktudással, minőségi zárbetétekkel, akár egy órán belül, Budapest összes kerületében!

Persze egy kertkapuban, vagy egy sima, egyszerű fa ajtóban lévő zárbetét cseréhez nem feltétlenül szükséges szakszervizt hívni. Hiszen mindenki tudja, hogy a zárbetétet rögzítő csavar kitekerésével, és a kulcs elfordításával, könnyedén kijön a zárbetét a zárszerkezetből. Ezt nem is vitatjuk, ez valójában így van.

Viszont, vannak ennél bonyolultabb, összetettebb zárbetét cserék is, mint pl. egy trezorzáras biztonsági ajtóban, a Mul-T-Lock/Superlock fogaskerekes ajtóban, egy Turul rendszerű bejárati ajtóban, Hisec, Secdoors, kínai lemezajtókban, amelyekhez azért nagyobb szerszámozottság szükséges, mint egy csavarhúzó. Továbbá ezeknél a zárbetéteknél nem a normálméret a jellemző, és valahogy a fogaskereket is fel kell rakni a tolókavivő helyére.

Megemlítenénk még azt is, amikor a zárbetét rögzítő csavar feje lenyalódott és nem tudja az ügyfél azt kicsavarni, vagy ha már ki is jött a csavar, a zárbetét meg sem mozdul. Nem utolsósorban pedig, hogy amikor az új zárbetétet behelyezik, a rögzítő-csavar meghúzása után a kulcs a fordul el, nem hajtja a szerkezetet. Ezek azok a problémák, amelyek megoldásához zárszerelő szakember jelenléte szükséges.

2017.05.09.