Superlock ajtó kilincs cseréje

Az izraeli Superlock ajtó igen népszerű a magyar piacon, de komplett ajtót már nem lehet vásárolni. Az elmúlt 15 évben beszerelt bejárati ajtók mára kezdenek meghibásodni, a zárak akadozni, a zárbetétek megkopni és ami a legrosszabb, a kilincsek is kezdenek letörni. Illetve a bennük lévő rugó elgyengül, így lógni kezd és egyre nehézkesebb az ajtókilincs lenyomása.

Mivel a gyártó itt is elkövette azt a hibát, hogy különböző formájú, kivitelű ajtókilincseket tett az ajtókra, így legalább 5-6 különböző formájú és színű Superlock ajtókilinccsel találkozunk a budapesti lakóparkokban. Ezekből a kilincsekből a többséget már lehetetlen beszerezni, mi megpróbáltuk a gyártótól, de az izraeli Superlock gyártó már csak egyfajta kilincset gyárt és forgalmaz. Nekünk is csak ebből van raktáron.

Sokan nem törődnek ebbe bele és telefonálgatnak körbe-körbe, de hiába szeretnének réz színű kilincset, ha azok gyártása megszűnt és beszerezhetetlen még Izraelből is. Mi örültünk annak is, hogy szóba állt velünk a gyár és tudtunk tőlük vásárolni, így meg tudjuk oldani a Superlock kilincs cseréjét raktárkészlettről, rövid határidővel.

Ahhoz, hogy Superlock kilincs csere ügyben érdemleges választ tudjuk adni az ügyfél számára, szükség van a már meglévő kilincsről egy fotóra és mi is visszaküldünk egy fotót, hogy mi az, amiből tudjuk a kilincs cserét biztosítani.

Az oldalainkon feltüntetett kilincsek képei illusztrációs segédképek, azokat nem tartjuk raktárkészleten! A kilincs csere ára drága, erre számítani kell! Hívja ügyfélszolgálatunkat az árak pontosítása miatt!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest