Mottura zárak szervizellátása

A legnépszerűbb zárak egyike az olaszok által gyártott és forgalmazott Mottura biztonsági zárak. Magyarországon igen népszerű, több ezer nagytestű és kistestű zárszerkezet került forgalomba, beszerelésre bejárati ajtókba, amelyek nyújtják a védelmet a lakás számára.

Mottura-szerviz szolgáltatóként nap, mint nap találkozunk biztonsági ajtókban, rácsokban lévő zárszerkezetekkel, amelyeket meghibásodás, kulcselvesztés, kopás és zárcsere miatt szervizelünk. Nagyon jó háttérellátás van biztosítva a Mottura zárakra és jó áron lehet ezeket vásárolni, beszerezni. Reméljük ez a jövőben is így marad!

Fogyasztói társadalom révén, már az a szó, hogy „Mottura zárjavítás” nem igen fordul elő, inkább cseréljük a zárakat, zárbetéteket, zárszerkezeteket. Eleve nem érné meg alkatrészeket cserélgetni benne, hiszen ugyanannyi idő elmegy vele, mintha kompletten cserélnénk a zárszerkezetet egy újra. Ráadásul, ha egy alkatrészt a szerkezetben kicserélünk, akkor biztos, hogy egy másik pár héten belül tönkremegy, és akkor ránk mutogatnak a garanciális javítás miatt.

A Mottura biztonsági zárak szakszerű beépítés és rendeltetésszerű használata során minimum 10 évet, de inkább 15-öt kell, hogy tökéletesen kibírjanak, működjenek. Persze nem árt, ha 3 évente megnézeti a zárat egy szerelővel, esetleg kulcsot cserél benne.

Mottura gyorsszervizünk Budapest területén, hétköznap munkaidőben, reggel 8 és este 20 óra között várja hívását. Kiszállási díjat külön nem számolunk fel, csak az elvégzett munkaóra után kérünk díjat. A díjakkal kapcsolatban Kapcsolat menüpontunkban található ügyfélszolgálati elérhetőségeinken tájékozódhat.

Zuglói Mottura ajtózárszerviz kiszállással

Mottura szerviz cégünk a következő tevékenységeket végzi rövid határidővel, szakszerűen, garanciával: Mottura zárcsere, Mottura ajtónyitás/zárnyitás, Mottura zárbetét csere, Mottura lamellaköteg csere, becsapódott ajtónyitás, kulcselvesztés miatti zárcsere, Mottura ajtóra hevederzár szerelés, Mottura másodzár szerelés, Mottura kulcsmásolás, Mottura helyszíni zárkódolás.

A felsorolt szolgáltatásokat ügyeleti jelleggel végezzük Budapest összes kerületében. A megrendeléstől számítva egy-két órán belül a helyszínre érkezünk és jól felszerelt szervizautónk szerszámainak segítségével elhárítjuk az olasz Mottura zárak problémáit, vagy elvégezzük cseréjüket.

Az olasz Mottura gyár nagyon széles palettát forgalmaz a zárak tekintetében. Nagytestű, tollas kulcsos zárak, cilinderzárak, kistestű, egy- és háromirányú zárak, rászegző másodzárak, törésvédett-, másolásvédett zárbetétek, mechanikus- és elektromos zárak és még számos olyan termék, ami hazánkban nincs forgalomban.

Mi jó szívvel ajánljuk ezt a zárat, évek óta dolgozunk vele! Nemcsak minőségileg, de biztonságilag is egy olyan termék, amit, ha választ, biztos, hogy jól jár!

Árainkról, zárjainkról részletesen tájékozódhat telefonon, készséggel állunk rendelkezésükre! Ha e-mailben érdeklődne, a zarszerviz365@gmail.com e-mail címre küldhet nekünk fotót és levelet. Minden hívásra reagálunk, minden e-mailre válaszolunk!

Válassza a Mottura zárak szakértőjét a Zár Zorro Serrature Kft-t! Több mint 10 éve a magyar piacon!

Mi raktárkészletről dolgozunk, számíthat ránk!

06-70-770-2942