Mottura ajtózár cseréje, szervizelése

A Mottura bejárati ajtók a legtöbb esetben tollas kulcsos kivitelben vannak elterjedve. Az elmúlt 3 évtizedben több tízezer bejárati ajtót szereltek be ezzel a hárompontos, kettő- vagy négylöketes zárral kis hazánkban.

A Mottura zárakról annyit kell tudni, hogy ezek is az olaszországi Torinóban készülnek. Megbízható zárként tartjuk számon a piacon ezt a márkát, ami nagyon sok család biztonságát szolgálja már évek óta. De, mint semmi, ez sem működik örökké, a Mottura zárak is kopnak, hibásodnak meg a sok használattól, így szükséges a zárak cseréje e márka tekintetében is. Cégünk több mint 10 éve töretlenül segít ebben budapesti és Pest megyei ügyfeleknek.

Miben tudunk is segíteni? Kiderül írásunkból. Ha megtalálja, ami Önre vonatkozik, hívjon bátran, mi hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között állunk rendelkezésére teljes zárszerviz ellátással!

Mottura ajtózár nyitása

Ez a szolgáltatás magában foglalja az összes olyan feladatot, amit akkor kell alkalmazni, amikor egy Mottura zár nem nyílik. Ilyen pl. a kulcsmeghibásodás, a lakáskulcs elhagyás, a Mottura zár megrongálás miatti nem nyílása, vagy bármilyen más olyan probléma, ami miatt az ajtó nem nyílik, nem enged.

Mi csak úgy nyitunk ki bejárati ajtót bárkinek is, ha tudják igazolni papírokkal, hogy övéké a lakás, tehát van oda jogosultságuk bemenni. Egyéb esetekben nem.

Minden zárnyitásnak megvan a saját maga technológiája, formája, ezekről nem beszélünk, ezek szakmai titkok. Az ajtóban azonban soha nem okozunk kárt!

Mottura helyszíni zárcsere

Mivel különböző típusú és méretű Mottura zárak vannak forgalomban, ezért mi csakis úgy vállalunk helyszíni zárcserét, ha előzetesen az ügyfél lefotózza nekünk az ajtó éléből a zárszerkezetet, mely alapján meg tudjuk állapítani milyen Mottura zár van beszerelve az ajtóba, így árat is tudunk mondani a komplett zárcserére. Ezt azért szeretjük előre tisztázni, mert ezeknek a záraknak a cseréje 40.000 forinttól indul, de a nagytestű trezoroknál inkább 80-100 ezer forintos költséggel kell számolni. Nem szeretnénk, ha az ügyfél a helyszínen szembesülne ezzel az összeggel és akkor közölné velünk, hogy köszöni, de nincs erre most keret.

Nekünk sem adják olcsóbban a benzint, az árat pedig a telefonban is el tudjuk mondani, így felkészülten tudunk menni az ügyfelekhez a megfelelő zárral a kezünkben. Fölösleges köröket nem futunk, arra ott vannak a kezdő zárszerviz cégek, akik örülnek a napi egy munkának.

A Mottura zárcserekor minden esetben szigorúan az ügyfelek előtt bontjuk ki a zárat és a kulcsokat! A tollas kulcsos zárakhoz általában 3 darab kulcs tartozik. Mi nem vagyunk kulcsmásolók, az ügyfélnek kell gondoskodni a kulcsok sokszorosításáról. A leggyakoribb kivitel, mint már említettük, a tollas kulcsos változat. Itt is vannak különböző szerelési módok, melyekkel nap mint nap szenvedünk, mert annak idején az ajtógyártó cégek különböző toldások gyanánt szögeket és egyéb vasakat hegesztettek rá az alsó/felső rúd meghosszabbítására, toldására.

A Mottura zárak cseréjét nem ajánljuk házilag elvégezni, azoknak különösen nem, akik nem is hallottak még ilyen zárról! Minden esetben zárszerelő szakember bevonása szükséges azokhoz a szakmai lépésekhez, amelyeket a művelet során végre kell hajtani.

Mottura zárak cseréjével, szervizelésével kapcsolatban hívja az alábbi telefonszámot!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest