Megváltozott munkarend

A Zár Zorro Kft. Budapesten, Pest megyében és igény esetén, vidéken is vállal zárszerelési, zárcsere szolgáltatásokat, elsősorban a trezorzárral ellátott biztonsági ajtókban, a kínai/HiSec ajtókban, illetve műanyag-, Mul-T-Lock- és Superlock ajtókban, továbbá hevederzár szerelés kapcsán. Minden zárszerviz szolgáltatásunk garanciális.

Cégünk munkarendje a következő. Hétköznapokon, azaz hétfőtől-péntekig vállalunk zárszerelési és zárcsere szolgáltatásokat, napközben, reggel 8 óra és este 20 óra között. Zárszerviz szolgáltatásunk nem elérhető az éjjeli órákban, szombaton és vasárnap, sem pedig ünnepnapokon.

Mivel rendszeresen visszatérő, nagyszámú elégedett ügyfélkörrel rendelkezünk, továbbá zárszerviz tevékenységünk többsége nem azonnal megoldandó zárcsere feladatokat tartalmaz, így ez a munkarend-változás sem ügyfeleinket, sem cégünket nem érinti hátrányosan.

Várjuk továbbra is hívásaikat, bármilyen zárszerviz tevékenység kapcsán, hétköznap 8 és 20 óra között! Cégünk továbbra is kiváló minőségű, szakszerű és garanciális zárszerviz szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére!

 2017.03.02.