Kale török ajtózár szerviz

Budapesti zárszerviz cégünk vállal munkanapokon, kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező zárszerelő szakemberekkel Kale zárcserét Budapesten, kiszállási díj nélkül. A Kale zár egy Törökországban gyártott speciális zárszerkezet. Azért jár jól, ha minket választ, mert mi valós raktárkészlettel rendelkezünk ezekből a zárakból, így rövid határidőn belül el tudjuk végezni a zárcsere munkát, nem kell a zár után kutatnunk és agyalnunk, honnan szerezhetnénk be azokat.

Számunkra nagyon fontos a zár pontos beazonosítása. Elég egy fotó az ajtó éléből, ahol a zár be van szerelve és mi ez alapján be tudjuk azonosítani az ajtóban lévő Kale zárat. Budapest területén Kale zárcserekor külön kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a munkadíjunkat és magának a zárnak az árát kell megfizetni számla ellenében a helyszínen szerelő szakembernek. Készpénzt tudunk elfogadni, forintot, külföldi valutát nem fogadunk el, sem átutalást. Egy év garanciát vállalunk minden Kale zárszerkezetre és az általunk elvégzett munkára.

Különböző típusú Kale zárak szervizelése

A Kale zárak szervizelésén azt értjük, amikor valamilyen meghibásodás miatt válik szükségessé ezeknek a záraknak a cseréje, igazítása, szakszerű beszerelése, amelyet mi sikeresen végzünk, hiszen 15 éve vagyunk jártasok a biztonsági többirányú ajtózárak területén.

Szervizelünk tollas és cilinder kulcsos Kale zárakat, egy- és háromirányú kiviteleket. Itt is fontos a Kale ajtózár-szerkezet pontos beazonosítása, melyet egy fotó alapján el tudunk végezni. Zárszerviz szolgáltatásunk során természetesen végzünk lakásvásárlás vagy kulcselvesztés miatti Kale zárcserét is, forduljon hozzánk bizalommal!

Miért hívjon szakszervizt a Kale zárak meghibásodásakor?

Azért szükséges a szakember ezeknél a biztonsági záraknál, mert nem mindennapi zárakról beszélünk, így olyan problémák léphetnek fel, ha nem szakember végzi el a munkát, amivel a „hétköznapi” ember nem tud megbirkózni szaktudás hiányában. Ilyen pl., amikor a zárcsere elvégeztével elkezd akadni, szorulni a zár, nem lesz tökéletes a záródás, ez pedig a zár tönkremeneteléhez fog vezetni.

Mivel különböző típusú Kale zárakról beszélünk, így mindegyik szerelés más és másfajta szaktudást, tapasztalatot igényel. Pl. egy hárompontos, duplacilinderes zárszerkezetet még nekünk is 1,5-2 óra szétszedni és kicserélni egy újra, mivel az ajtót le kell emelni, a zárszerkezetet le kell kötni majd újra installálni és visszatenni az ajtót. Ilyen és ehhez hasonló „nyalánságok” vannak a Kale zárcserekor, ami egy laikus emberben fel sem merül.

A házilag történő szerelést egyáltalán nem javasoljuk, biztos, hogy nem vezet jóra! A szaktudás mellett még szerszámozottságot is igényel a dolog, ami konkrétan nem csak egy reszelőből vagy csavarhúzóból áll. Mindenképpen bízza szakemberre!

És akkor a gyári garanciát meg sem említettük még, hiszen a nem szakember által történt beszerelés után előfordulhatnak problémák a zárral is (pl. idő előtt tönkremegy), ilyenkor pedig a garancia nem érvényesíthető.

Milyen ajtóban fordul elő a török Kale zár?

Elég sok ajtóban alkalmazzák a Kale biztonsági zárszerkezeteket. Egy hazai cég is, a Nívó ajtógyártó használja alsó és felső tollas kulcsos és cilindervezérlésű zárként egyaránt. Nekik a fő profiljuk maga az ajtógyártás, nem a zárcsere, amire nincs sem idejük, sem kapacitásuk, így ebben nem tudnak már partnerek lenni. Mi azonban szívesen vállaljuk a Kale biztonsági ajtózárak rövid időn belüli zárcseréjét, raktárkészletről, nagy tapasztalattal, számlával, garanciával!

Ezenkívül találkozhatunk még ezekkel a zárakkal rácsokban is és egyedi fémajtókban, illetve a hazánkból már kivonult, de jó pár ezer számban beszerelt gyári Kale török ajtóval is. Továbbá meg kell említenünk a Beyler típusú Kale záras ajtót is, hiszen ezeket a bejárati ajtókat szintén a kiváló Kale zárak működtetik mind a mai napig.

Amennyiben Kale zárat szeretne velünk cseréltetni bármely okból kifolyólag, úgy fotózza le a zárat (az ajtó éléből) és küldje el nekünk erre az email címre: zarszerviz365@gmail.com

Telefonálhat is nekünk, ha további kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest