Hevederzár betét csere

Az elmúlt 20 évben több tízezer hevederzár került felszerelésre különböző zárszerviz szolgáltatók által, vízszintes-, függőleges-, félkaros-, kétszárnyú változatokban. Ezekből is kiemelkedő a Biztibuk hevederzár, Miskolci hevederzár, Magzet, Prezidium, Elzett, Turiss, Abus, Barlock hevederzárak mennyisége.

A felsorolt hevederzárak mindegyike tulajdonképpen az ajtó megtámasztására szolgál, illetve az ajtó befeszítése ellen véd, csak a kinézete, formája, fogaskereke, illetve a benne lévő zárbetét minősége és a mérete a változó. Hevederzárbetét cseréjével csakis zárszerviz céget bízzon meg, hiszen a laikus megrendelő nem tudja, hogy milyen hevederzár van felszerelve az ajtajára, illetve milyen zárbetét szükséges a hevederzárbetét cseréjekor. Ezt egy szakember könnyen átlátja. Egy jól felszerelt zárszervizes autóban, mint a miénk, minden méretből és különböző fogaskerekekkel ellátott zárbetétekből több opciót is tudunk kínálni régi és új ügyfeleinknek egyaránt.

Pontosítanánk inkább, hogy mi csakis izraeli hevederzárbetéteket használunk! Más cég Kínában gyártott termékeivel nem dolgozunk, mert nem szeretünk garanciába kijárni feleslegesen.

A hevederzár betét cseréje során tudjuk, hogy nagyon sokat számít az ár, de mi elsősorban inkább a biztonsági fokozatot helyezzük előtérbe, mert elég kellemetlen, ha egy beszerelt, kicserélt hevederzár-betét a betörő által egy hajcsattal, vagy egy szakszerszámmal, ún. zárfésűvel, könnyen kinyitható és a lakás így kirámolhatóvá válik.

Előzze meg a bajt, váltson Ön is a magasabb biztonságú fokozatú zárbetétre!

Mi jelen pillanatban három opciót is tudnak kínálni az izraeli zárbetétekből: RB LOCXIS, RB SKG és az RB Keylocx zárbetétek. Mind a három zárbetét laponmart kivitelű, finomnyitás ellen kiválóan védett az interaktív csapok miatt, törés- és fúrásvédett, valamint szabadalmi védelemmel van ellátva 2030-ig, azaz másolásvédelemmel bírnak a kulcsok!

Cseréltessen a Zár Zorroval hevederzárbetétet, mi Budapest összes kerületében hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között, ügyeleti jelleggel végzünk hevederzárbetét cserét!

06-70-770-2942

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, secdoors, secdoors Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest, secdoors, secdoors Budapest