Az árajánlatokról

Elég sok megkeresését kapunk e-mailben árajánlatokkal kapcsolatban. Az ajánlatot igénylők fele-fele arányban cégek és magánszemélyek.

Amennyiben az érdeklődő írásban szeretné az ajánlatunkat, annak semmi akadálya, ám csak abban az esetben, ha pontosan leírja, hogy mire, hol, milyen okból kifolyólag kéri a zárszerviz szolgáltatásunkat.

Az egymondatos e-mailekre (Pl. „Érdeklődnék, hogy mennyibe kerül egy zárcsere?”) nem áll módunkban válaszolni. Egyszer mondta egy nagyon kedves személy, hogy ha az emberek nem veszik a fáradtságot, hogy az ő saját problémájukat részletezzék, amelyre megoldást keresnek, akkor nem feltétlenül kell nekünk sem venni a fáradságot, hogy legalább 10 db kérdést letisztázzunk, hogy mire is adjuk pontosan az ajánlatot.

Nagyon sok információ, tudnivaló van a weboldalunkon a különböző ajtókról, zárakról, szolgáltatásainkról, amelyek elolvasása után, mindenki be tudja azonosítani miről is van szó. Ez a weboldal Önöknek készült, hogy Önöket tájékoztassa, informálja.

Azoknak a cégeknek sem áll módunkban válaszolni, akik az árajánlatkérést rajtunk kívül még másik 10 zárszerviz cégnek is elküldik. Árversenyeztetésbe nem kívánunk belefolyni, mert nincs igazából szükségünk extra és időigényes adminisztrációs feladatokra egy munka „megszerzése” érdekében.

2017.04.12.