Dierre zárszerviz

Dierre zárszerviz

Nagyon sok budapesti, pest megyei és vidéki nagyvárosi lakások rendelkeznek Dierre biztonsági ajtóval. Ezek az ajtók nagyon jó minőséget képviselnek, de mindig van egy-egy egyedülálló eset, amikor cégünk zárszerviz szolgáltatását igénybe veszik az ügyfelek.

Az alábbi felsorolásban leírjuk, hogy melyek azok a szolgáltatások, amelyeket a Dierre ajtók és zárak esetében biztosítani tudunk az ügyfelek számára.

Dierre zárszerviz; Dierre zárcsere, zárjavítás; Dierre zárkódolás, zártőke csere; kulcselvesztés esetén Dierre ajtónyitás, zárnyitás; partnerünkön keresztül Dierre kulcsmásolás; Dierre kilincsek, gombok, kiegészítők, törésvédő pajzsok, zárcímkék pótlása, cseréje, bronz-, réz- és króm színben; Dierre ajtóbeállítás, igazítás (nem beépítés!); gombos kivitelű Dierre ajtó esetén sérülés- és roncsolásmentes becsapódott ajtónyitás.

Az Olaszországban készült biztonsági ajtók főként inkább nagyobb projekteknél, lakóparkokban lettek beszerelve, beépítve, de találkozhatunk velük családi házaknál, és magánlakásoknál is, egyedi kivitelben.

A Dierre ajtózárakat tekintve szükség van a Dierre zárszerviz szaktudásra, hiszen ahány ajtó, annyi fajta zár. Ez azt jelenti, hogy lehet ebből felső zárnyelv nélküli kivitel, alsó négy tüske- és csapdanyelves változat, három tüske és csapdanyelves változat, tollas kulcsos-, vagy cilinderes meghajtású, balos- vagy jobbos kivitel (mert csapdanyelvük nem forgatható).

A Dierre ajtók szétszedését házilag egyáltalán nem javasoljuk, mert összetett zárszervizes tudást és tapasztalatot igényel. Ráadásul minden esetben, egyedi zárszerelést kell biztosítani, mivel mindegyik ajtó különböző módon lett beépítve, összerakva.

A Dierre zárak előnyei, hogy kulcselvesztés esetén nem kell komplett zárcserét eszközölni, hanem csak a zártuskót, az ún. kulcstőkét kell kiszedni és egy újat berakni. Ez Dierre zárszervizünknek nem okoz problémát. Fel vagyunk rá készülve, hosszú- és rövid kulcsváltozatokkal egyaránt. Ez azonban csak akkor kivitelezhető, ha tökéletesen, hibátlanul működik a zárszerkezet. Ennek a költsége Budapest területén, zárszerviz szolgáltatással együtt, bruttó 35.000 forint.

Ha mégis probléma lenne a tollas kulcsos zárszerkezettel, akkor annak a cseréjét is vállaljuk, szakszerűen, garanciával. Ennek a teljes költsége, Budapest területén, munkadíjjal együtt, bruttó 80.000 Ft.

Ha további részleteket szeretne a Dierre ajtó, vagy a Dierre zárakkal kapcsolatban olvasni, akkor az erre szakosodott Dierre weboldalunkon ezt megteheti: http://dierrezarcsere.hu/

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest
zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest