Zárszerelő/zárnyitó lakatos

Zárlakatos szakma múltja és jelene

Persze jogos az a gondolkodás, mely szerint a 20-30 évvel ezelőtti, a mai változatokhoz képest meglehetősen „primitív” zárakat, zárbetéteket a lakatosok szerelték, nyitották. A 2010-es évekre azonban a fejlődés már olyan gigantikus méreteket öltött, hogy egy „csupán” a fémek megmunkálásával foglakozó lakatos mesternek, komoly fejtörést okozhat például egy biztonsági zárszerkezet kinyitása.

A zárlakatos szakma létjogosultsága tehát teljes mértékben megalapozott. Ma a zárlakatos szakembereket, zárszerelő, zárszakember, illetve zárszerelő szakember, zárszakértő, esetleg biztonságtechnikai szakember titulusokkal illetjük.

A zárszerelő szakemberek kifejezetten a zárak, zárszerkezetek, zárbetétek felszerelésével, cseréjével, szervizelésével illetve nyitásával foglalkoznak.

Miért fontos a zárlakatos véleménye?

Egy jó zárszerelő szakembernek, azaz zárlakatosnak, folyamatosan képeznie kell magát, hogy az új fejlesztésekkel, technológiákkal lépést tudjon tartani. A záraknak, zárszerkezeteknek olyan széles skálája kapható már a piacon, hogy szinte kimondható, az átlagembernek fogalma sincs, hogy miből, milyet válasszon. Az az óriási méreteket öltött termékkínálat, amivel a zárszaküzletek polcain találkozhatunk, túlmegy minden határon. Nincs is azon mit furcsállni, hogy a laikus vásárló nem tudja eldönteni, hogy mit vegyen meg.

Ezért tanácsos minden esetben kikérni a zárszerelő szakember véleményét. Érdemes néha megállni egy pillanatra és elgondolkodni, hogy mi is a célunk, mit szeretnénk. Csupán biztonságot? Azt, hogy szép is legyen az ajtó, meg biztonságos is? Azt, hogy ne törjenek be? Azt, hogy ne tudja illetéktelen személy kinyitni?

Amikor tudjuk, hogy mi a pontos célunk és mit akarunk, akkor érdemes egy szakember tanácsát kikérni. A zárlakatos szakember olyan ötleteket adhat, ami nekünk eszünkbe sem jutott. Az anyagi szempontokat és az igényeket szem előtt tartva tud nekünk megoldást kínálni arra, amit keresünk. Legyen az a legegyszerűbb működésű zárbetét, vagy a legbonyolultabb biztonsági zárszerkezet.

Zárnyitó lakatos

Zárnyitó- vagy ajtónyitó lakatosnak nevezzük, azt a szakembert, aki az ajtók, illetve az ajtón lévő zárak nyitásával foglalkozik. Persze, egy jó lakatos szakember, nem csak ezt az egy munkaköri tevékenységet látja el. Ám, mivel nagyon sokan kérik cégünktől az ajtónyitás szolgáltatást, úgy gondoljuk, hogy ez az elfoglaltság is megér egy pár gondolatot.

Zárnyitás szakszerűen

A cégünknél dolgozó, zárnyitásra specializálódott lakatos szakemberek, mind profik. Valamennyien hosszú évek óta űzik a zárlakatos szakmát. Elmondhatjuk, hogy egytől-egyig mindannyian olyan szaktudással rendelkeznek, hogy bármilyen ajtóval elboldogulnak. Ez pedig annyit jelent, hogy az ajtókat sérülés- és roncsolásmentesen képesek kinyitni. Az már részletkérdés, hogy az ajtó kulcsra van zárva, vagy csak becsapta a huzat. Cégünk az ajtó megsértése, roncsolása nélkül vállalja a zárnyitás szolgáltatást.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Ajtózárnyitás házilag – nem ajánljuk!

Persze mindig vannak vállalkozó szellemű egyének, akik saját maguk látnak neki az ajtózár-nyitás folyamatának. Előfordulhat, hogy ez sikerül nekik, ám nem ez az általános.  Többéves tapasztalatunknak köszönhetően, nagyon sok tönkretett ajtóval találkoztunk már. Érdemes belegondolni abba, hogy ha az ajtó a művelet következtében nagyon megsérül, akkor mi lesz a következő lépés. Ajtócsere?  Nos, ez megoldható, de nem a legolcsóbb megoldás.  Hívjon inkább profi zárnyitó lakatost!

Lakatos zárszerviz Budapesten

Lakatos zárszerviz szolgáltatásunk az összes zárral, ajtóval, zárszereléssel, javítással, zárcserével kapcsolatos munkákat magába foglalja. Lakatos zárszerviz szolgáltatásunkat Budapest összes kerületében kínáljuk ügyfeleinknek.

Lakatos garanciával

Lakatos zárszervizünk garanciával azt jelenti, hogy nemcsak a cégünk által beszerzett és felszerelt zárakra, zárszerkezetekre, hanem az általunk elvégzett bárminemű zárszerviz munkára, egy év teljes körű garanciát biztosítunk ügyfeleinknek.

Sokan megijednek attól, hogy közvetlenül egy lakatos zárszerviz szolgáltatást nyújtó cégtől vásárolják a zárakat. Ez azért van így, mert abban a tévhitben vannak, hogy ha valaki, valamit a helyszínre oda is visz, akkor az biztosan nagyon drága. Ez nem így van. Mivel lakatos zárszerviz cégünk nagytételben vásárol zárakat, így azokat sokkal kedvezményesebb áron tudjuk ügyfeleink felé értékesíteni, mintha azokat egy kisebb üzletben vásárolnák meg. Ehhez adjuk még a tapasztalatunkat és tudásunkat, így mindenki garantáltan jó minőségű, nem kínai (!), és a megfelelő méretű zárakhoz, zárbetétekhez tud hozzájutni jutányos áron! Vásároljon tőlünk a zárszerviz szolgáltatás során bátran!

Zárszerviz – lakatos – helyszíni munkavégzés

Cégünk a lakatos zárszerviz szolgáltatás során a megrendelő kívánságának megfelelően a helyszínre érkezik, ahol a zárszereléssel, zárcserével, zárszervizzel kapcsolatos problémát nyomban elhárítja. Ezt nevezzük szaknyelven kiszállásnak.

A kiszállás, vagyis a helyszíni zárszerelés azért fontos, mert aki a helyszínen meg tudja oldani a problémát, annak nem kell kétszer kiszállni az adott címre. Ezzel időt, idegeskedést és pénzt spórolunk meg az ügyfeleinknek és saját magunknak is. Lakatos zárszerviz szolgáltatásunk munkanapokon érhető el, 8-20 óráig hívhat minket, és mi kiszállással a helyszínen megoldjuk a zárakkal, ajtókkal kapcsolatos problémáját!