A Zár Zorro, mint zárszerviz és forgalmazó

A Zár Zorro Kft főként zárszerviz szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, elsősorban Budapesten és Pest megyében. Cégünk hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között tudja a zárszerviz/zárcsere szolgáltatásokat ellátni az ügyfelek részére.

Zárszerviz szolgáltatásaink során elsősorban zárcserével foglalkozunk, azon belül is a speciális zárakkal, mint pl. trezorzár-csere biztonsági ajtókban, Mul-T-Lock, RB zárcsere, vagy helyszíni zárkódolás lakóparkokban, illetve kínai- és műanyag ajtókban zárbetét csere, zárszerkezet csere, illetve kilincs-csere.

A nagy igényre való tekintettel, a biztonsági trezorzárak javarészét cégünk importálja Olaszországból, így a legjobb árat tudjuk ügyfeleinknek biztosítani pl. a Viro/Cerutti, Moia, Potent, Securemme, Sab biztonsági zárak cseréje esetében. Ezen felül a biztonsági zárakat tovább értékesítjük zárüzletek, más zárszerviz cégek, illetve magánszemélyek felé.

A rengeteg kínai ajtóval kapcsolatos probléma miatt, forgalmazunk kínai bevéső zárakat HiSec, Secdoors, TerraSec, stb. kínai ajtókba. Nagy árukészletünk van, a már acélmerevítéssel ellátott, kínai ajtókilincsekből, pajzsokból, amelyek már nem törnek le. Természetesen ezeket is cseréljük, szervizeljük, szereljük a helyszínen.

Biztonságra vágyó ügyfeleinknek, tudunk biztosítani saját technológiával fejlesztett, MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező hevederzárat, profi zárbetéttel, illetve rászegző biztonsági másodzárat az ajtó befeszítése ellen.

Végül, de nem utolsósorban, egyedi profilú, védőkártyás, törésvédett, prémium kategóriás izraeli zárbetéteket importálunk, hiszen a zárbetét a lelke az ajtónak, és hisszük, hogy csak a jó minőséggel lehet a megfelelő védelmet ellátni. Hevederzárjaink is ezzel a zárbetéttel vannak ellátva. Mindezt nagyon kedvező áron, garanciával, Magyarországon egyedülállóan! Mi hisszük, hogy Önnek is jár a jó minőség! Hívja Zár Zorrót!

2017.02.21.