Miért a Zár Zorro?

A Zár Zorro Kft. nemcsak egy zárszerviz szolgáltató, hanem az évek alatt kinőtte magát különböző zárak forgalmazásával, importálásával kapcsolatban is. De ezt egy másik blogunkban fogjuk részletezni. A zárszerviz tevékenységet a legjobb szaktudásunkkal vállaljuk elvégezni, garanciával, csakis minőségi zárakkal, termékekkel.

Ellenben a többi zárszerviz szolgáltatóval, mi az olcsó (kínai) Anbo zárbetéteket nem használjuk, mert ezek alkalmazásával hibát generálhatunk, illetve a zárbetétre nem lehet és nem szabad garanciát vállalni. Zárjavítás és zárcsere szolgáltatásunk egész Budapest területén elérhető, valamint Pest megyében, 20-25 km-es távolságból is hívhat minket. Az elmúlt 10 évben napi rendszerességgel végzünk bárki számára elérhető szolgáltatást, munkanapokon, általában reggel 8 és este 20 óra között. Hívására, megkeresésére helyszíni kiszállással és szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére.

Az alábbi esetekben fordulhat hozzánk:

elhagyott, ellopott kulcsok lecserélése; új lakásba költözés miatti zárcsere; régi, már elavult, de meglévő zár korszerűsítése; nehezen, vagy nem működő zárak szervizelése; ki- és bezáródás miatti sürgősségi ajtónyitás, zárnyitás.

A nehezen működő zárak, zárszerkezetek előbb vagy utóbb beszorulnak, beragadnak és az ajtó ezáltal nyithatatlanná válik. Előzze meg a bajt, nézesse meg zárszerelő szakemberrel, hívja a Zár Zorro-t! Gyors, garanciális megoldást kínálunk zárszerelés, zárjavítás problémájára.

A Zár Zorro Kft. nem egy nagy létszámú csapat, ám mi nagyon figyelünk a mennyiségre és a minőségre! Próbálunk minden kívánságnak eleget tenni. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy otthona a legnagyobb biztonságban legyen! Hívjon minket, ha beletört a kulcs, ha nem nyílik vagy nem záródik az ajtó, ha elhagyta a kulcsát és azonnali zárbetét-cserét szeretne, legyen szó kínai ajtóról, biztonsági ajtóról, hevederzárról, tároló ajtóról vagy ajtó előtti rácsokról egyaránt. Mi egy órán belüli gyors kiszállással, és kizárólag számlával dolgozunk!

A megbeszélt időpontban a helyszínre érkezik kollégánk a szervizautónkkal, ami egy jól felszerelt, mozgó zárszaküzlet. Tehát az ügyfélnek nem kell zárakat vásárolni, tőlünk mindent reális áron megvehet, beszerezhet.

Két dolgot említenénk még a zárcsere kapcsán. A legfontosabb, hogy kizárólag minőségi zárakat értékesítünk, ezen belül az izraeli RB zárcsaládot, melyhez 3 db kulcs tartozik. Mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a zárat a gyári csomagolásból, amelyet a gyártó egy szakadásvédő matricával lát el.

A másik dolog pedig a zárak árai. Mivel nem a magyar kereskedőket gazdagítjuk, hanem közvetlen az izraeli Rav-Bariachtól vásároljuk a zárakat (több ezer darabot évente), így jó áron kapjuk, majd az ügyfélnek jó áron adjuk!

Nézzünk egy példát! A műanyag bejárati ajtóba egy 45/55 mm-es jó minőségű, NEM KÍNÁBAN KÉSZÜLT (ezt hangsúlyozzuk!) zárbetét ára a boltokban (ami másolásvédelemmel és törésvédelemmel rendelkezik) 35-38 ezer forint. Mi ugyanezt, RB prémium kategóriás LOCXIS zárbetétet cserével együtt, Budapest területén bruttó 46.000 forintért végezzük el! Ez az ár tartalmaz minden költséget, a helyszíni szerelést, a munkadíjat, a kiszállást, mindent! Megemlítenénk továbbá, hogy a 46.000 Ft-os zárbetét cseréről minden eseteben számlát állítunk ki, amit az ügyfél költségként elszámolhat, vagy a biztosítónak benyújthat. Ellenben más zárszerviz szolgáltatókkal, akik egyáltalán nem adnak számlát.

Várjuk hívását, ha korrekt szolgáltatást szeretne, garanciával, megbízható, jó minőségű zárakkal! Keresse a Zár Zorro-t, meglátja elégedett lesz!