Kale kulcsmásolás

Kale kulcsmásolás

A Kale zárakhoz a gyártó a zárbetétekhez 5 db kulcsot ad; az egyszerű fogazott zárbetéteknél 3 darab kulcsot csomagol; tollas kulcsos zárszerkezeteknél 3 darab jár a zárhoz; tűkulcsos kivitelű záraknál pedig 5 darab kulcsot tartalmaz a csomagolás.

Zárcserekor cégünk ennyi kulcsot ad át a helyszínen az ügyfeleknek. A kulcsok további sokszorosításával is forduljanak hozzánk, a partnerünk elkészíti Önnek a kulcsmásolatokat.

Kulcsmásolatot csak olyan helyen szabad végeztetni, ahol megfelelő eszközök, nyerskulcsok, kulcsmásoló gépek, és megfelelő szakmai tudás van jelen. Talán ez utóbbi a legfontosabb mind közül!

Nálunk egy helyen megtalál mindent! Mindenfajta Kale nyerskulcsokkal rendelkezünk, legyen szó akár cilinderes-, akár tollas kulcsos- vagy tűkulcsos kivitelről. Nálunk jó áron, gyorsan másoltathat Kale lakáskulcsokat!

A Kale zárak kulcsai az egyik legnépszerűbb kulcsok a magyar piacon. Semmilyen szabadalmi védelemmel azonban nem rendelkeznek. Így a kulcsmásoláshoz nem kell semmit hoznia, csak egy darab kulcsot, amiről a másolatot elkészítjük.

Nálunk a kulcsmásolás megvárható! Ha befárad az üzletünkbe, akkor reggel 8 és este 18 óra között, a kollégák lemásolják Önnek a szükséges kulcsokat!

Kale kulcsmásolással kapcsolatban érdeklődjön a 06-1-312-2064 és a 06-70-322-7328 telefonszámokon!