HiSec kínai ajtókilincs forgalmazás, árusítás raktárról

Cégünk nemcsak Budapesten és Pest megyében foglalkozik HiSec, illetve kínai ajtó kilincsek rugótörés miatti cseréjével, szerelésével, hanem külön forgalmazza és árusítja is ezeket a kilincs-garnitúrákat.

Nem mindenkinek van szüksége zárszerelő szakemberre és nagyon sokan szeretnek otthon barkácsolgatni, csinosítgatni kis otthonukat, így nem feltétlenül gondolják azt, hogy egy kilincs-csere mindenféleképpen szakembert igényel. Sokaknak van hozzáértése és átlátják a dolgokat, ezáltal egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a népszerű, kéken világítós kínai ajtókilincseket önmaguknak be tudják szerezni.

Fentiek különösen vonatkoznak azokra a vidéki ügyfeleinkre, akik vidéki városokban Budapesttől messze laknak. Ők nem minden esetben tudják, hogy hova kell fordulni, hogyan lehet az adott városban hozzájutni a kínai kilincsekhez, így gyakran fordulnak hozzánk a kínai ajtók kilincs garnitúrájának a beszerzésével kapcsolatban.

Vásároljon HiSec ajtókilincset tőlünk és spóroljon a költségekkel!

Cégünk készséggel áll a HiSec és egyéb kínai biztonsági bejárati ajtótulajdonosok rendelkezésére, amennyiben a kilincs eltörött, letörött vagy rugótörés miatti probléma lépett fel vele kapcsolatban. Nemcsak azoknak segítünk, akik helyszíni szerelést kérnek, hanem azoknak is, akik csupán egy új kilincset szeretnének önmaguknak megvásárolni, beszerezni. Amire fontos felhívni a figyelmet, hogy kizárólag a minőségi alapanyagú, már erősített kilincs-párokat tartjuk raktáron. Ezeket viszont mind jobbos, mind balos változatban, kilincs-kilincs és gomb-kilincs kivitelben. A jó minőségű kilincs-szettek ára kompletten, fúrásvédő rozettával, csavarokkal, ledvilágítással, erősített változatban 14.700 Ft.

Természetesen vannak ennél olcsóbb változatok is a piacon, melyeket webáruházakban lehet elsősorban megvásárolni. Ezeket azonban semmiképpen nem javasoljuk megvásárlásra senkinek, mert a minőségük nem olyan, mint amit mi árulunk, valamint erősítéssel sincsenek ellátva, így várhatóan az élettartamuk sokkal rövidebb és ugyanúgy le fognak törni, mint az a kilincs, ami most van az ajtón.

Kínai HiSec ajtókilincs megrendelése

Hogyan működik a kilincs vásárlás? Felvehetik velünk a kapcsolatot hétköznapokon, azaz hétfőtől péntekig, 8.00 és 20.00 között akár telefonon, akár e-mailben. A telefonos megbeszélés során, a diszpécser kollégánk mindenféle kérdéseket fel fog tenni önnek az ajtóval kapcsolatban. A legbiztosabb megoldás azonban az, ha egy e-mailt küld nekünk, és az e-mailben rögtön csatol nekünk egy fotót az ajtókilincsről is, amely természetesen lehet felszerelt, letörött állapotban is, akár a belső, akár a külső oldaláról fotózva. Ez alapján a fénykép alapján beazonosítjuk, hogy jobbos vagy balos nyitású az ajtó.

A hétköznapi, azaz nem szakmabeli emberekkel folytatott beszélgetés során szokott probléma adódni abból, hogy az ajtó milyen nyitású. Sokan arról beszélnek, hogy jobbra áll a kilincs, amit a bal kézzel fognak meg, és az ajtó befelé nyílik jobbra, de a kilincs mégis balra áll, amit jobb kézzel nyitunk a bal irányban, és hasonlók. Sajnos a szakszervíz cég ilyen információk alapján nem tud egyértelmű döntést hozni, viszont a fénykép alapján már igen. A fotó alapján egyértelműen kiderült számunkra, hogy milyen nyitású az ajtó és milyen kilincsre van szüksége az ügyfélnek. Ez az e-mail egyben az írásban leadott megrendelés is.

Kínai ajtóra kilincsek vásárlása, átvétele

A kilincseket át lehet venni tőlünk személyesen is napközben, melynek helyét és időpontját előzetesen telefonon egyeztetjük. Aki pedig nem Budapest környékén lakik, azoknak utánvétes postai küldeményként el tudjuk küldeni a kilincseket. Ami fontos, hogy a kilincsek hamar megérkeznek, mert raktárkészleten vannak! Munkanapokon déli 12.00-ig leadott rendelés esetén, a kilincsek a következő munkanap megérkeznek önökhöz. Az áru ellenértékét a kézbesítőnek kell majd kifizetni, ők meg továbbítják felénk a pénzt.

Kínai kilincs szerelés Budapesten

Hívjon minket, ha kínai ajtóval rendelkezik és probléma adódik a kilinccsel! Hívjon most, ne halogassa a dolgot, ha HiSec ajtókilincse van és letörött! Mi azonnali megoldást nyújtunk a problémára, akár a mai napon, amennyiben személyesen átveszi tőlünk vagy a holnapi napon, hogy ha feladjuk önnek postán.

Ha megijeszti ez a szerelés, vagy nem érez magában annyi ambíciót, mi szerelést is tudunk biztosítani a helyszínen, hozzáértő, tapasztalt szakemberekkel, erősített kilincs-garnitúrával, garanciával, aznapi új kilincsekkel!

06-70-770-2942