HiSec kilincs eladás, értékesítés

A legtöbbet eladott ajtók egyike Budapesten, Pest megyében, így az országban is, a HiSec és egyéb kínai bejárati ajtók. Ezek mind az olcsó kategóriát képviselik, így mondhatni, bőven van velük gond is. Mai írásunkban a gyenge gyári zárbetéten kívül, rugótörést emelnénk ki a kilincsben, vagy magát a kilincstörést a pajzson, a külső- vagy belső oldalon. Ennek orvoslására a kilincs-csere a javasolt, melyet ki-ki el tud végezni saját magának, de akár szakembert is hívhat hozzá, ha nem érez magában annyi affinitást.

HiSec kilincs cseréje házilag

A HiSec ajtókilincs cseréje nem egy bonyolult feladat, azonban fontos tisztában lenni azzal, hogy csakis az az ajtó a HiSec ajtó, amelynek a külső fenti sarkában megtalálható a piros-narancssárga színű logó, benne a HiSec felirattal. Ha ez nincs ott, az ajtó maximum hasonlít a HiSec ajtóhoz, de mégsem az. Ebben az esetben egyéb más kínai ajtóról beszélünk.

Mivel a nálunk kapható kilincsek kimondottan HiSec ajtóra való kilincsek, így csupán két csavart kell ki- és betekerni a rögzítéshez. Ehhez nem feltétlenül kell zárszerelő szakember, hiszen minden szükséges alkatrész a kilincsdobozban benne van. A csavarhúzót persze mindenkinek magának kell biztosítani.

Ha nem bízik a tudásában, vagy nem szeretne vele időt tölteni, szakembereink felszerelik Önnek a helyszínen is. Budapesten ennek a komplett költsége 28.000 Ft, számlával, garanciával.

HiSec ajtó kilincs nyitási iránya

A HiSec ajtóból van jobbos és balos kivitel. Mindenki másképp nézi, mondja, gondolja, hallotta, tanulta a jobbos vagy balos nyitási irány meghatározását. A legegyszerűbb megoldás mindig az, ha lefotózza és átküldi nekünk emailben, mi simán beazonosítjuk a nyitási irányt, így biztosan nem lesz vele probléma.

Ha megvan a megfelelő nyitási irány, akkor webáruházunkból meg tudja rendelni a kilincsgarnitúrát, melyet Dunakeszin személyesen is átvehet munkanapokon.

Hogyan tudja megvásárolni a HiSec ajtó kilincsét?

A HiSec ajtókilincsek folyamatosan raktárkészleten vannak, ezért azonnal hozzájuk tud jutni. Személyes átvétel esetén, hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között Dunakeszin, webáruházas rendelés esetén, 1-2 napon belüli házhozszállítással tudnak hozzájutni. Amennyiben webshopunkban rendeli meg a kilincset, a másnapi kiszállítás akkor elérhető, ha a rendelés déli 12 óráig megérkezik hozzánk. Ebben az esetben mindegy, hogy Budapestre szállítunk vagy az ország egyéb pontjára, a kilincsek már másnap az Ön által megadott szállítási címre megérkeznek.

Mitől és meddig világít a led a kilincsben?

A HiSec ajtókilincs külső oldalába épített ledvilágítás egy nagyon jó találmány. A működése egyszerű. A kilincs külső markolatának belső felén, a kilincs fogantyú részében van egy led izzó, ami lefele megvilágítja a kulcsnyílást, miáltal megkönnyíti a kulcs könnyű betalálását a zárba. A led működését 3-4 db órába való laposelem biztosítja.

Hogy meddig világít a led, azt megjósolni sem lehet. Van, akinek egy évig is világít, van, akinek már pár hónap alatt lemerül az elem. Mindenesetre elemcserét nem javaslunk benne elvégezni, mert túl vékonyak az összekötő vezetékek szálai, amelyek könnyedén elszakadnak. Ha kiég az izzó, érdemes egy új kilincsgarnitúrát vásárolni, vagy nem lesz világítás a kilincs markolatában.

HiSec kilincs eladás, értékesítés
HiSec kilincs eladás, értékesítés