Hevederzárbetét fogaskerekezés

Minden hevederzár szerkezetet egy bizonyos fogaskerék működtet. A hazánkban lévő hevederzárakban lévő fogaskerekek, tudomásunk szerint, 5-6 különböző méretben és fogaskerék modulszámban fordulnak elő. Ez annyit jelent, hogy egy hevederzárbetét csere esetén, nemcsak a hevederzárbetét hosszát kell ismerni, hanem a hevederzár fogaskerék méretét és fogszámát is.

Más méretű fogaskerék kell a régi, illetve az új Miskolci hevederzárba, más a Prezidium-, illetve a Biztibuk hevederzárba, valamint a Magzett- illetve az Ajtómentő hevederzárba is. A régi Iseo/Turiss hevederzárban nem fogaskerék, hanem fogaskoszorú van. Ennek a szétszedését egyáltalán nem ajánljuk, mert a tapasztalataink szerint, minden laikus aki eddig szétszedte, az még nem tudta összerakni! Ehhez mindenképpen zárszerelő szakember kell.

A saját gyártmányú, MABISZ tanúsítvánnyal ellátott hevederzárunk, amit a benne lévő izraeli RB zárbetét hajt, egyedi fogaskerékkel rendelkezik. Ezt a fogaskereket mi előre, a szervizműhelyünkben felszereljük a zárbetétre. Kétfajta méretű zárbetétet alkalmazunk a BARLOCK hevederzárhoz, ajtóvastagság függvényében. Egy 31/55 mm, és egy 31/70 mm méretű, profi, prémium kategóriás, másolásvédett, MABISZ minősítéssel ellátott RB zárbetétet.

Az alábbi videóban megmutatjuk, hogyan kell a gyári zárbetétre felszerelni a fogaskereket. Így ügyfeleik is érteni fogják, hogy a gyári tolókavivő helyett miért is kell a fogaskerék.

Ezt a fogaskerekezési eljárást vagy zárszaküzletbe végeztesse, vagy zárszerelő szakemberrel, mert ha nem jól van rögzítve a zéger-gyűrű, akkor a fogaskerék elszabadulhat, a kulcs meg forog majd körbe-körbe, és a hevederzár nem nyílik!

Cégünk vállalja Budapest összes kerületében, illetve Pest-megyei településeken a hevederzárak szerelését, zárbetét-cseréjét, szakszerűen, gyorsan, jó áron!

A részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat!

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest