Fuvarozó és gyártó partnerek

Mivel cégünk zárszerkezeteket és zárbetéteket is importál külföldről, így elég sok fuvarozó vállalattal állunk kapcsolatban. A biztonsági trezorzárak Olaszországból érkeznek hozzánk, így ezek szállítása közúton történik. Az olasz partnerektől olyan cégek szállítanak nekünk, mint a Waberer’s, BI-KA Logisztika, Kühne+Nagel, BILK, Quehenberger Logistics.

Izraeli és hong-kongi partnerünk pedig légi szállítással szállítja nekünk az árut, mely szállítások során már dolgoztunk együtt a DHL-lel, UPS-szel, TNT-vel.

Sajnos a magyarországi ipart már rég megölték, ezért ilyen speciális zárak nem készülnek itt, így kénytelenek vagyunk mi is más országból rendelni a zárakat. Ezeknek a megrendelése, áruminta beszerzése, szállíttatása igen bonyolult, összetett feladat. Ezek elvégzéséhez elengedhetetlen a nyelvtudás, illetve a partnerek személyes ismerete, azoknak rendszeres látogatása és vendéglátása, illetve egyik olasz partnerünkkel a régóta fennálló barátság és kölcsönös tisztelet, lojalitás.

Eddig még nem volt probléma az árurendeléssel, áruszállítással. Mind a külföldi partnerek, mind a szállítmányozó cégek támogatták munkánkat, melyet ezúton is köszönünk!

2017.02.28.