Fóti lakosoknak kedvezmény!

Zárszerviz cégünk a Zár Zorro Serrature Kft fóti székhellyel és irodával rendelkezik. Mai bejegyzésünk fóti ügyfeleinknek szól. Tavaszi akciónk keretében, minden fóti lakosnak és vállalkozásnak 10 % kedvezményt biztosítunk zárszerviz árainkból! Ehhez nem kell mást tennie, csupán erre az írásunkra hivatkozni!

Milyen zárszerviz szolgáltatást lehet cégünknél igényelni?

Teljeskörű helyszíni zárszerelés szolgáltatást biztosítunk fóti ügyfeleink számára, legyen szó akár ajtónyitásról, akár zárcseréről. Cégünk szakemberei non-stop állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Ajtónyitás alatt érthetjük az elhagyott kulcsok miatt zárnyitást; ha kívülről gomb van, és behúzta maga után az ajtót, így nem tud visszamenni a lakásba; továbbá az elromlott, vagy meghibásodott zárak miatti ajtónyitást. Becsapódott ajtó esetén minden esetben sérülésmentesen nyitunk, ilyenkor nem sérül sem az ajtó, sem a zár!

Meghibásodott zár vagy kulcselhagyás esetében, ha az ajtó zárt állapotban van, maximum a zár sérül a nyitás során. Ilyenkor zárcsere szolgáltatásunkat is igénybe veheti. A jó hír az, hogy nem önnek kell zárak után rohangálnia, mert nem biztos, hogy laikusként a megfelelő minőségű és méretű zárat fogja tudni megvásárolni. Arról nem is beszélve, hogy helyszíni zárcsere szolgáltatás keretében, cégünk szakemberei a szervizautóból azonnal prezentálják a szükséges és megfelelő zárakat, méghozzá kb. a bolti áraknak megfelelően. Sőt, egyes esetekben a bolti árak alatt tudunk maradni! Főleg a prémium kategóriás izraeli zárbetétek tekintetében, mivel ezeket cégünk importálja Magyarországra közvetlenül az izraeli zárgyártótól. Így ügyfeleinknek jóval a bolti ár alatt tudjuk ezeket a zárbetéteket értékesíteni.

Magyarul, ha ön befárad például a Kulcskirály zárszaküzletbe és vesz egy RB zárbetétet, akkor amennyiért ön a zárbetétet megvásárolja, azért a költségért mi már egy helyszíni zárszerviz szolgáltatást is biztosítunk. Miért jó ez? Azért, mert biztos lehet benne, hogy szakembereink szakszerűen és garanciálisan fogják önnek a zárakat beszerelni. Nem fog felmerülni esetleges probléma, amelyek a szakszerűtlen vagy hozzá nem értő szerelésből adódóan következhetnek be.

A fóti lakóparkokban nagyon sokszor találkozunk olasz biztonsági ajtókkal, melyet Dierre zárszerkezet működtet. Továbbá nagyon sok lakást láttak el műanyag bejárati ajtókkal is, melyek zárszerkezetei ún. vasalatok, ezen vasalatokat pedig zárbetétek működtetnek.

Sokszor adódhat kilincs probléma is a magánházaknál pl. oly divatos és népszerű kínai bejárati ajtókkal kapcsolatban. Kínai ajtók esetében vállalunk teljeskörű zárbetét- és zárszerkezet cserét, pajzs cserét, kilincs-cserét, továbbá ajtóbeállítást olyan mértékben, hogy az ajtó normálisan tudjon záródni, ne kelljen azt vállal, vagy a kilinccsel emelgetni.

Azok a fóti ügyfelek, megrendelők, akik ezt a kis írásunkat elolvasták, bátran hívjanak minket bármilyen zárszerviz, ajtószerviz szolgáltatással kapcsolatban! Hivatkozzanak erre a bejegyzésre, és élvezzék az önöknek járó 10 % kedvezményt! Tavaszi akciónkról érdeklődhet ügyfélszolgálatunkon is, várjuk hívását az alábbi telefonszámokon:

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942