Félkaros hevederzár szerelés

Milyen ajtókra szerelhető a félkaros hevederzár?

A félkaros hevederzár szinte minden ajtóra felszerelhető. Azokra az ajtókra szereljük fel leginkább a félkaros hevederzárat, amelyeknek a zsanér felőli oldalán annyira közel van a fal, hogy teljes méretű vízszintes hevederzár felszerelése esetén, az ajtó nem tudna a hevederzár miatt kinyílni 90 fokban.

Ezekre az ajtókra nagyszerű megoldás a félkaros hevederzár felszerelése.

Sokan idegenkednek a félkaros hevederzártól, gondolván, hogy az nem nyújt megfelelő védelmet, ám ez nem igaz. Elmondható, hogy a félkaros hevederzár modernebb, újabb találmány, mint a hagyományos kétirányú hevederzár, ezért elterjedtebb ez utóbbinak a használata, ismerete. Azonban tizenéves zárszerelői tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy még nem találkoztunk olyan befeszítésese betöréssel, amikor az ajtó zsanér felőli oldalnál támadták volna meg az ajtót! Így a hevederzárnak a zsanér felőli oldalánál történő záródása, mondhatnánk felesleges. Pont ezért nyújt megfelelő és 100 százalékos biztonságot a félkaros hevederzár is az ajtóbefeszítéssel történő betörés ellen.

A félkaros hevederzár színei

A félkaros hevederzár raktárkészleten fehér és barna színben elérhető. A legtöbb budapesti ajtó fehér, vagy a barna szín, valamelyik árnyalatával rendelkezik.

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

06-70-770-2942
06-30-265-5531

biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, hisec ajtózár, hisec ajtózár Budapest, biztonsági zárak, biztonsági zárak Budapest

A félkaros hevederzár biztonsága

A félkaros BARLOCK  hevederzár háza erősített alumíniumból készül, amely tömör, masszív, és nem hajlik. A hevederzár belsejében orsórudazat található, amely a hevederzár jobb oldalán tömör acélrudakat mozgat. Ezek az acélrudak záródnak a falba, vagy igény szerint, valamilyen kengyelbe. Ez mindig a szerelés függvénye, hogy milyen megoldással rögzíthető a legbiztonságosabban, az adott körülményeknek megfelelően, a BARLOCK félkarú hevederzár.

Nagyon fontos tudnivaló, hogy a védelem nélküli zárbetét alkalmazása esetén a hevederzárak veszítenek a biztonságukból, mert a zárbetét manipulálásával maga a szerkezet nagyon könnyen nyitható válik.

Pont ezért, hazánkban egyedüliként, a hevederzárakat mi csakis felsőkategóriás zárbetétekkel szállítjuk a 100 százalékos biztonság érdekében!

A hevederzárakban alkalmazott zárbetétek törés-, fúrás-, savazás-, finomnyitás- és másolás ellen védve vannak, miáltal a betörők által kedvelt manipulációs eljárással nem nyithatók. A zárbetétet körülvevő acélcsőr dupla védelmet biztosít a zárbetétnek, hiszen eleve megnehezíti a hozzáférést a cilinderhez.

A BARLOCK egykaros hevederzárat cégünk prémium kategóriás, magas biztonsági fokozatú, interaktív csapos, izraeli zárbetéttel szereli. Ez az RB LOCXIS zárbetét. A hevederzár felszerelésekor három gyári kulcsot adunk át ügyfeleinknek, valamit a másolásvédő kódkártyát. A kártyán lévő sorszámok a kulcsmásoláshoz szükséges adatokat tartalmazzák. Magyarországon egy helyen lehet hozzá kulcsot másoltatni, mégpedig a budapesti a Kulcskirály üzletben, a Nyugatinál. Más kulcsmásolóknál nincsen megfelelő, gyári mozgó alkatrésszel ellátott nyerskulcs, ezért lehetetlen a másolása

zárcsere, zárcsere Budapest, zárszerelés, zárszerelés Budapest, zárszerviz, zárszerviz Budapest

Félkaros hevederzár szerelés szolgáltatásaink

Félkaros hevederzár szerelés Budapesten

Egykaros BARLOCK hevederzár szerelés

Egykaros hevederzár szerelés Budapesten

Egykaros hevederzár szerelés Hisec ajtóra

Egy- és félkaros hevederzár szerelés bruttó 65.000 Ft-ért