Az okoszáré a jövő

Cégünk, a Zár Zorro Kft nemcsak helyszíni zárszerviz szolgáltatást végez Budapest-szerte, hanem speciális, nem tucatterméknek számító, biztonsági zárak forgalmazásával is foglalkozik.

Ahogy változnak az idők, fejlődik a biztonságtechnika is. Ma már Magyarországon is lehet okoszárakat kapni, de mindnek van valamilyen hátulütője. Ha kedvező az ár, akkor az kínai, minőségbeli problémákkal, vagy éppen külön betét kell bele, mert azt az elektronika nem tartalmazza, vagy éppen túl drága és a beszerzésére is hónapokat kell várni.

Az ütőképes megoldás a fenti problémák kikerülésére az olasz Iseo Libra LE 60 okoszárbetét. Nem kínai, nem megfizethetetlen kategória, külön betét sem kell hozzá és ami a legnagyobb aduja: költözéskor sem kell benne hagyni az ajtóban, hanem vihetjük magunkkal az új lakásba!

Az Iseo Libra LE 60 előnyei

A zárbetét moduláris felépítésű, ez a legnagyobb előnye. Ilyen okoszár ugyanis a magyar piacon még nincs jelen. A moduláris felépítés építhetőséget jelent, a Libra betétet egészen 130/130 mm-es méretig össze tudja rakni az olasz gyártó. Ezzel is egyedi a piacon, mert ekkora méretben más zárbetét nem kapható! Nem mintha nagyon gyakori lenne a 26 cm-es ajtóvastagság…

Tehát az alap 30/30 mm-től kezdve, egészen a 130/130 mm méretig, bármilyen osztású méret megrendelhető a zárbetétből. Kötözéskor toldókkal (ha vastagabb az ajtó) vagy éppen a toldók eltávolításával (ha az új ajtó vékonyabb a réginél) akkora zárbetétet tudunk készíteni, amekkora az új lakás ajtóvastagsága. Ez a konkurencia termékeinél nem lehetséges, ha nem ugyanaz az ajtóméret, akkor marad az okoszár az eladott lakás ajtajában.

A Libra okoszár nagyon egyszerűen működik, csupán okostelefon és internet szükséges hozzá. Működhet okosórával is, kártyával, érintőkoronggal, mégpedig úgy, hogy a tulajdonos meghatározza, ki, milyen jogosultsággal rendelkezzen a lakásbajutást illetően, és az alapján lehet bárkit az ingatlanba beengedni.

Nagyszerű lehet airbnb lakásoknál, hiszen bárki be tud jutni, aki bérli az ingatlant, az előző bérlő is könnyen tiltható. Vészhelyzetben is hasznos a Libra okoszár, hiszen adhatunk bejutást a megbízható szomszédnak vagy barátnak pl. csőtöréskor, vagy ha a háziállatot kell etetni, majd le is tudjuk tiltani őket a további bejutástól.

A Libra okoszár megrendelésének menete, ára

Ezt a típusú okoszárat cégünk forgalmazza, de nem raktárról, hanem közvetlenül a gyárból történő egyedi megrendelésekkel. A zár kb. 3 hét alatt érkezik meg Olaszországból. Alapból okostelefonnal működtethető, 300 felhasználóval, illetve van a csomagban 4 db felhasználói kártya, valamint egy mesterkártya, ami a beállításokhoz szükséges.

Az okos-zárbetét ára 80 mm-es méretig bezárólag 159.900 Ft, 100 mm-ig 164.900 Ft-ba kerül, 120 mm-ig 167.500 Ft az ára, és az extra nagy méretű, 125-160 mm közötti betéteknél pedig 178.500 Ft az ára. E fölötti méretek esetén egyedi árat adunk.

A megrendelést a pontos méret megadásának megléte esetén lehet leadni partnerünknél, a III. ker. Kerék utcai Elzett zárszaküzletben. Minden esetben előrefizetés szükséges, megrendelés és számla ellenében. A zárat szintén itt lehet megtekinteni, kipróbálni és szívesen segítenek a kérdések megválaszolásában is. Ha érdeklik további részletek az okoszárral kapcsolatban, klikkeljen ide.

Az okoszáré a jövő
Az okoszáré a jövő
Az okoszáré a jövő