A két telefonszámunk

Kedves Ügyfeleink!

Mint azt már annyiszor, annyi helyen elmondtuk, meghirdettük, cégünk elsősorban zárszerviz tevékenységgel foglalkozik, amit Budapesten és Pest megyében végzünk, a helyszínen, ügyfeleink részére.

Sokszor vannak azonban olyan megkeresések, amikor nem minket akartak hívni, hanem pl. partnerünket, a Kulcskirályt, mert vagy éppen kulcsot szeretne valaki másoltatni, vagy ő maga akarja elvégezni a zárcserét, amihez zárat akar vásárolni, vagy éppen egy beltéri postaládát szeretne vásárolni, stb. Ilyenkor mi szívesen megadjuk az üzlet számát, hiszen mi nem ott dolgozunk, az ő áraikat nem igazán tudjuk pontosan.

Ám ilyenkor sokszor megkérdezik, az ügyfeleik, hogy hívják-e a másik telefonszámot. Nem, ne hívják! Az ugyanúgy a mi számunk, nálunk csörög, sőt valószínűleg ugyanaz a személy fogja felvenni. Nem értjük miért gondolnak arra, hogy azt kellene hívni. Két mobilszámunk van szerte az oldalon feltüntetve, meghirdetve, mindkét telefonszám a budapesti Zár Zorro Zárszerviz telefonszáma. Ha az egyik számon nem tudnak Önnek esetleg valamiért segíteni, akkor a másikat hiába is hívják, annak a végén is minket érnek el!

Kérünk mindenkit, hogy olvassa el a telefonszámok előtt lévő két mondatot legalább, mielőtt egyből telefonál! Köszönjük!

2017.04.10.